מה לעשות?!

מה לעשות?! ../images/Emo122.gif

אני מרגישה כל כך חנוקה ומרגישה שאין לי עם מי לדבר... עברה שנה בערך מאז הפעם האחרונה שהיה לי חבר, וגם זה לא היה להרבה זמן... (3 חודשים).. הקשר הכי ארוך שהיה לי זה חצי שנה, וגם זה לא נחשב ארוך..
אני נוטה להיקשר מהר, ונראה לי שזה מבריח את הגברים. בשנת ההתנזרות האחרונה שלי (שלא מרצוני) יצאתי פה שם עם גברים ומשום מה אחרי פגישה או שניים הם נעלמו. קרה לי 3 פעמים שיצאתי עם מישהו, ולא תמיד התנשקנו, והיה רושם שמסתדר והתרשמנו לטובה זה מזה אבל פתאום- היה נעלם.. פתאום לא שמעתי ממנו יותר. אז הבנתי לבד שהוא לא מעוניין. אז לא הבנתי מה הקטע שלתת רושם ולזרוק יציאות שכן יש מצב ושכן נפגש שוב ופתאום להיעלם. נמאס לי כבר! לא נשאר בי כבר חשק לנסות שוב להכיר, להיפגש, להתרשם לטובה... לחכות.. והופ! בלעה אותו האדמה. נפגעתי כל כך הרבה מבנים שכבר התייאשתי ... מצד שני, כבר שנה עברה ואני כל כך כמהה לחוש את תחושת הביחד הזאת, להיות עם מישהו, להתגעגע.. לחבק.. אני לא יודעת מה לעשות וממש רע לי!!!

את צריכה לא להתייאש

קודם כל תסלחי אם אני אתחיל עם המשפט הנדוש, אבל את ממש צעירה (20 לפי הכרטיס) , כך שאני לא הייתי מודאגת יותר מדי שלא היה לך קשר ארוך כל כך . שנית, את צריכה לא להתייאש. זה הכל כמה אנשים את כבר מכירה שמצאו אהבת אמת עד גיל 20? (אישית אני מכירה אולי אחת). אז ככה זה לפני שמוצאים אהבה שתופסת, קצת ניפגעים, קצת פוגעים באחרים. אבל צריך להמשיך ולזרום ובנתיים להנות משאר הדברים מסביב

את צודקת

אבל נגמר לי הכוח לנסות ולהתאכזב. לפעמים אני חושבת שכל הכיף של האהבה לא שווה את זה, אם ההקרבה זה הכאב שאחריה. פשוט נמאס לי להיפגע מכולם כל הזמן!

Vdrums

New member
אל תקחי את הדברים כל כך קשה

את לא רווקה מזדקנת שנושקת לגיל 40. גם לי לא היו כל כך הרבה קשרים רציניים (על מי אני עובד, היו בקושי שניים). אני יודע שזה מבעס, אבל כל אחד שלא יוצא איתו כלום זה בעצם יותר טוב מכיוון שכנראה זה לא אמור לקרות וטוב שזה נגמר מהר ולא נמשך יותר זמן ונגמר בצורה יותר כואבת אח"כ. TAKE IT EASY. זה יגיע אל תדאגי.

כמזדקנת בת 40...............

אומנם נשואה...... לעניות דעתי עצם העובדה שאת עסוקה בעניין ובחיפוש,גורם לך להיות מיואשת בני אדם אוהבים מסביבם אנשים שמחים, פחות או יותר, בעלי ביטחון ושיש להם עוד דברים אחרים בראש חוץ מעניין הזוגיות, שאני ממש לא מזלזלת בה. את בחורה צעירה ויפה ותחיי את החיים בכף ,צאי לבלות ,תהני מהדברים הקטנים של החיים ,תדאגי לבסס את עצמך מבחינת עבודה או לימודים ,תתני לעצמך מעמד שירים לך את הביטחון ועם הביטחון גם האהבה לא תאחר לבוא.... חוסר ביטחון הוא דבר מאוד דוחה, דוחה אנשים מסביבתך הקרובה, אף אחד לא אוהב אנשים מיואשים מידי. פשוט תדאגי לעצמך ,תהיי מאושרת בזכות עצמך ,אל תתלי את האושר באדם אחר, ואז את תראי הכל יבוא על מקומו בשלום ויגיע האדם הנכון. בהצלחה!

magenta73

New member
שני דברים

קודם כל, אין לך מה לקחת התנסויות מהעבר ולשים אותם על העתיד. זה שאחד, שניים או שלושה גברים עשו מה שעשו, לא אומר שכולם יעשו אותו הדבר. כל אחד הוא אדם בפני עצמו, עם הרגשות שלו, העבר שלו, ההתנהגות שלו. דבר שני. בלי לחץ... אפשר להגיד שמעבר לזה שגברים "מריחים" (גם נשים האמת) לחץ, צורך בזוגיות ובורחים ממנה. הרצון לזוגיות לא צריך לבוא מ"אני רוצה חבר". הרצון לזוגיות צריך לבוא מ"וואלה, הבחור הזה מקסים, אני רוצה להכיר אותו". יש הבדל עצום בין שני המיקרים. קודם תהני מעצמך, ממי שאת... אז זה יבוא לבד. בלי לחץ...

למעלה