מה לעשות
אנא

rolan

New member
מה לעשות../images/Emo35.gif אנא ../images/Emo53.gif

השבלולה שלי
קשה לה
אנחנו לא מוצאים את המתכון המתאים כדי לעזור לה
אז הנה הסיפור, שאגב חלקו סופר בחלקים מדי פעם... שבלולה שלי, בת 18, בעוד כשלושה שבועות תתגייס
היא סיימה לימודיה לפני כשנה, מאז היא ממתינה לגיוסה. קצת עובדת, קצת טיילה עם חבר בחו"ל ובעיקר סובלת... סובלת מהבדידות
(בעיקר מאז החבר שלה התגייס), סובלת מחוסר מעש... למרות שלדעתי עסוקה מאוד (עובדת, מתעמלת כמעט כל ערב בחוג)... ויתרה על קד"צ טוב שהציעו לה, כי רצתה לעשות משהו מיוחד, כזה שלא עושים באזרחות (משהו קרבי...) וכעת אינה יודעת לאן תתגייס...
ואנחנו כאן אוהי, סייחה ואנוכי ממש סובלים חוטפים ממנה על ימין ועל שמאל
כל שיחה ולו הקטנה ביותר עולה לטונים בלתי נסבלים
אני לא רגילה לשיחות כאלו... לא יודעת איך מתמודדים...
כולנו הולכים על קצות האצבעות ממש, מנסים להקל עליה ככל האפשר... סייחה כבר התלוננה ואמרה ששבלולה בלתי נסבלת - כל הזמן כועסת עליה
אוהי כבר מזמן הצטייד בכפפות המשי ו
כדי ללטף ולא לחטוף אני שבורה...
על שהיא כל כך עצובה, כל כך לא מוצאת לעצמה מנוח... ולמה היא מחכה?.... לגיוס! אתם מבינים לגיוס!.... הרי זה אחד המשברים הגדולים בחיים, ניתוק מהבית החם (והבית שלנו חם מאוד...), מעבר למסגרת לוחצת ונוקשה ועוד ועוד, כולנו מכירים... אני ממש חוששת ממה שעתיד עוד לבוא עליה ועוד יותר לא יודעת איך להתמודד עם המצב כיום...
אולי למישהו כאן יש רעיון טוב?...
אולי אולי אולי......

בשעה טובה למתגייסת המשובללת

יש לה כל כך הרבה סיבות להשתגע שזה כמעט לא פלא שכל הבית מרגיש. אני בעד הבנה והתרחקות .לא חייבים להתקרב ולהבין כשהם מבקשים מרחק. אני בהחלט מבינה שאם החבר בצבא אפילו עם יהיו סביבה מליון אנשים חוגים וריקודים היא תרגיש בודדה. מי מאיתנו לא היה בקטע הזה? רולאן יקרה השבלולית יודעת שאת בשבילה בכל רגע וזה המון לביטחון העצמי,ובהחלט מספיק כרגע,לפני גיוס הם במתח עצום ומצפים בקוצר רוח להתגייס ולקבל אישור לכך שהם גדולים ובזכות עצמם,זה מעבר לסוג של עצמאות. והכי הכי חשוב רולאן יקרה,אם היא לא היתה מרגישה טוב ובטוח איתכם היא לא היתה מעיזה להיות איכסית קצת ....הביטחון מאפשר לה לבטא את הפחדים והחששות באופן הזה.

*יערית

New member
את....../images/Emo141.gif

כן את..... גנבת לי את המילים מהמיקלדת....... וכתבת זאת אף טוב יותר משחשבתי....}{ בצורה כ"כ רגישה וחכמה

../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif

פליז,עברתי כבר התקף לב דיייייייייי להוריד אותי מטה מטה מטה...

rolan

New member
יונתי המקסימה

תודה
את צודקת, אנחנו יודעים שיש לה המון סיבות להשתגע והיא משגעת... תרתי משמע מקסימה אמיתית אתמול חזרה מהעבודה ובישרה לי שנמאס מ"להתבודד" והיא מתכוונת לצאת עם חברות לבילוי כמובן שמאוד שמחתי, היא סיפרה לי שאחת הבחורות שעובדת איתה - (שממש במקרה אף שירתה איתי בצבא), שיכנעה אותה שכדאי לה לבלות עכשיו ולנצל טוב טוב את הזמן, כי אח"כ לא יהיה לה פנאי... כשהרמתי גבה ושאלתי מה קרה לאותם דברים שאמרתי, צחקה השבלולה ואמרה לי, כן גם היא אומרת שהבנים שלה לא שומעים לה... אז כן, היום היא שמחה וצוחקת ואנחנו קצת נושמים לרווחה... ושוב תודה לך יונה על התמיכה שבוע טוב לכולם...

למעלה