מה לעשות???

• פותח הנושא hagn
  • פורסם בתאריך

hagn

New member
מה לעשות???../images/Emo5.gif

אני מוצאת את עצמי כל יום מכבסת את הצרכים של אבא בכל הסדינים גופיות ומכנסיים הוא תמיד מוציא את החיתול והיום התרוצצתי אחריו מהלילה אחרי שראיתי את הצרכים שלו על הספה והריצפה וכולו מרוחחח אני נואשתתתת איך גורמים לו ללבוש חיתול ושלא יוציאאאא?????

ענתי44

New member
גם אני ../images/Emo10.gif

שאלת מיליון הדולר. זה הקטע הכי שוחק בטיפול. האם אבא כל היום בבית? אמא במרכז יום ושם מרגילים אותה להסכים לטיטול כי היא היתה משגעת אותי. גם כיום אני יכולה לבוא בבוקר המיטה רטובה כולה והטיטול ביד שלה. אין מה לעשות לנקות. תנסי ליזום לקחת אותו לשירותים בשעות קבועות. אולי זה יעזור ולשים שוב ושוב את הטיטול לאבא אני עברתי לתחתוני טיטול זה משום מה כן מקובל עליה. תחזיקי מעמד

ענתי44

New member
קשה קשה../images/Emo5.gif../images/Emo178.gif../images/Emo93.gif

אמא חולה. חשש לדלקת ריאות. האנטיביוטיקה והנוזלים שאני נותנת לה גורמים לה לשילשול. כל השבת אחותי ובעיקר אני ניקינו.וזה נורא לא בגלל תחושת הגועל הטבעית והמחנק והקבס. אלא כי היא נהיית עקשנית יותר וזועמת יותר כשזה קורה ומוציאה זעמה עליי. כמו עש שנמשך לאור היא שולחת ידה ונוגעת. ואז היא נוגעת ומלכלכת מקומות נוספים. ולפעמים גם שוכחת ומנסה לגרד את העין או להוציא חתיכת אוכל שניתקעה מהפה, וזה כבר מסוכן כי היא יכולה לקבל זיהום ואני מגיעה איתה לצרחות כאילו אני חוזה בסרט איימים, בעצם אני מככבת בסרט אימיים.ואז היא לא מצליחה ללכת ואני צריכה לסחוב אותה. בקיצור נורא ואיום. בשבת אפילו נתתי מכה על גב ידה כדי שלא תגע. ואחר כך הסתובבתי עם הרגשה של רוצחת סידרתית, למרות שכשהיא היתה נקייה היא חיבקה ונישקה אותי. היום גררתי אותה לרופאת המשפחה, הדרך לא ארוכה אבל עם עלייה והיה חם. סחבתי כל העלייה את כסא הגלגלים ובכיתי. כי בדיוק כשעמדנו ללכת היא היתה מלאה כולה והייתי צריכה לקלח אותה והיא השתוללה. ומשם נשלחנו לצילום בית חזה, וגם שם ברח לה. אז הלכתי הביתה ברגל דרך ארוכה בשיא החום כי לא העזתי לעלות אותה לשום מונית בגלל ... בקיצור יש ימים נוראיים שאמא לא שולטת בעצמה ואני צוחקת מכאב ששואלים אותי מה המצב ואני עונה חרא! וצוחקת. כן צוחקת. כי למרות שזה החלק הקשה זה עובר. כמה דקות לא נעימות וזהו. מה שיותר קשה לי לקבל זה ההערות של כולם. כולל הקרובים לי, וברור שהכוונות טובות, אבל זה הכי שוחק אותי. " למה הגינה מוזנחת?", " למה יש אבק?", למה את לא.... למה ככה? למה ולמה. במסווה שאלה אני מרגישה את הביקורת. ואני מעריכה מה שכולם עושים, ועושים הרבה. רק שאין לי כוח לכל זה. אני עושה מעל ומעבר למה שאני מסוגלת אבל אני רק בן אדם אחד. רק בשלוש בצהריים היום התפניתי לבדוק אם לקחתי את כדור הבוקר שלי? רק באחת בצהרים הכנסתי משהו לפה. כוס התה שלי עמדה קרה מהבוקר. אני שלושה חודשים דוחה כל פעם עיניינים רפואיים שלי.בקיצור אני קצת עייפה היום ורציתי רק לקטר. מחר תזרח שוב השמש, בשבוע הבא סוף סוף הפועל חיפה תנצח ואז שוב הכל יהיה טוב!!!!

אירילה

New member
ענתי , התמודדותך בקשיים עם אמך

מעוררים כאן אצלנו לדעתי התפעלות מהיכולת. אני שמח לדעת כי השפיות והאופטימיות מקוננת אצלך והעובדה היא - כי הפועל חיפה תנצח....... גרשון

רותי57

New member
לענתי

ענתי , תמיד יש לך מילה טובה להגיד לנו כאשר אנו מיואשים, אני באמצת מעריכה אותך על התמודדותך עם המצב ועל סבנותך ובעיקר על אהבתך אל אימך. אך תמיד צצה השאלה למה לא עובד זר, קצת להקל על עצמך? הרי גם את זקוקה לכוחות כדי להמשיך. אי אפשר תמיד להיות ב"חרא" אני מיד חושבת על עצמי שכל זה עוד מחכה לי .אני כבר כעת שבורה וחצי בן אדם מה יהיה אם אגיע למצבך! הורי שניהם חולים אם זכור לך מה"קיטורים" הקודמים. החזיקי מעמד.

ענתי44

New member
רותי תודה

העיניין שאם אחזיק בבית הקטן עובדת זרה זה מחד מקשה על חיי וחיי אימי וגם יאלץ אותי להוציא אותה ממרכז היום. ובינינו אמא פורחת שם ומה שמעכב את ההדרדרות המנטלית זה הגירוי החיובי שם.אני מחפשת עובדת לפי שעות שלא תישן בבית. אמא ישנה מצויין ולמעשה כמעט ואין מה לעשות בלילה. רותי אני זוכרת טוב את סיפורך, לא מקיטוריך כי זה החלק הכייפי שכאן שקשה כותבים בפורום ומשחררים קיטור. אלא כי אני מלאת התפעלות ממך. לי יש רק את אמא לך יש צרה כפולה. כשתצטרכי להתמודד יותר תגלי בעצמך כוחות מופלאים שלא ידעת על קיומם. וגם אנחנו פה בשבילך

רותי57

New member
לענתי

כאשר אמי סילקה את העובדת הזרה מהבית, בחברת כוח אדם הציעו לי פתרון של עובדת זרה עם לינה מחוץ לבית. כלומר היא מגיעה בבוקר ועוזבת בסביביות 8.00 בערב .אמי לא הסכימה. חזרנו למתכונת הישנה של מטפלת מביטוח לאומי. אם את לוקחת עובדת זרה את לא צריכה להפסיק את את פעילותה במרכז יום. פשוט יורידו לף קצת שעות .כמדומני תקבלו שעתיים פחות. הלואי והורי היו מוכנים ללכת למרכז יום. הם לא מוכנים בשום אופן. אבי עכשיו בתקופה של אגרסיביות.אני נותנת לו 125 גר' סרקוול + בלילה בונסרין. זה כמעט לא עוזר. הוא רואה בלילה את אמי מתלבשת יפה ומבלה עם בחורים. ורוצה לסלק אותה מהבית. אני בא מנסה להרגיעה אך זה לא תמיד עוזר. אני חיה על כדורי הרגעה.ונדמה לי שזה לא יסתיים לעולם. ישלי משפחה. נחדים גם להם מגיע משהו. בעל שרואה אותי כל הזמן במצב רוח. הוא מאוד תומך בי אך אינו מבין למה אמי זרקה את העובדת. הוא יודע שהכל נופל עלי. למרות שאמי טוענת כי אני לא עושה דבר. כך שבכל זאת כדי לך לחשוב על עובדת זרה. זה מקל.!!!!!!!1

ענתי44

New member
אנחנו נבדוק עובדת ללא לינה

אבל רק בשעות אחר הצהריים כי אמא כל כך מאושרת במרכז יום שאין סיכוי שאוציא אותה משם. היום הייתי שם והיא כל כך זוהרת כשהיא שם. הם שרו שירים לקראת הטקס של ראש השנה.

עצה למה לעשות?

באשר להרטבה, אני התחלתי עם פנרוס,על הפנרוס חיתול, הידוק החיתול עם נייר דבק משובח בנוסף לסגירה הרגילה של החיתול, הידוק הדבק, הוא אינו יכול למשוך את החיתול. למזלי על פי רוב ישנה הצלחה והוא קם יבש, באשר ליציאה גדולה, היות ויש לו בעיות של עצירות, הוא מקבל פעמיים בשבוע תה סנה, למחרת יש לו יציאה, במשך היום הוא עם חיתול ואני והעובד כל היום עוקבים אחריו לעת היציאה בחיתול, לאחר היציאה מיד מקלחת.

למעלה