מה לעשות?

natalli

New member
מה לעשות?

ברצוני לדעת איך מסתדרים בחור ובחורה בקשר רציני אם שניהם מזל טלה?

מה הבעייה ?

שני טלאים - הרבה אגו. שעור טוב לבני המזל הזה. במלים אחרות. זה הזמן ללמוד אחד מהשני איך לוותר, להתפשר, לא ללכת על סיפוקים מיידיים, ולוותר קצת על הילד הפנימי, כי מולך יש ילד דומה שצריך את אותה תשומת לב.

natalli

New member
הקשר הוא כזה

דבר ראשון תודה על תשובתך הזריזה. אנחנו שנינו מאותו מקום עבודה. בהתחלה היינו חברים טובים. הכל היה צחוקים והנאה. הכל השתנה לפני שהוא הלך למילואים הקשר התחזק ודיברנו רוב שעות היום אחד עם השני. כשהוא חזר מהמילואים ובמשך כל תקופת המילואים שמרנו על קשר טלפנו הדוק. מה ששינה את הקשר היה תקופה מה אחר כך שגרתי לבד , הוא בא והיה עימי והיה כיף . עכשיו השתנה המצב והוא שקוע במבחנים ואני לקראת נסיעה ללימודים בעיר אחרת. לשנינו מאוד איכפת אחד מהשני ודיברנו על זה הסברתי לו שלא מתאים לי שהוא שקוע בעצמו ואין לו פני אלי. השאלה שלי היא כזאת כיצד מזלנו משפיע על הקשר שלנו. נכון לכרגע אנחנו כל הזמן מתווכחים או רבים ותופסים אותנו מצבי רוח שאנחנו פשוט חמים סתם אחד על השני או על חברים אחרים אבל בגלל שהמים ביננו לא מאוד שקטים זה יוצר הרבה גלים ואנחנו סתם רבים בלי סיבה תודה שנית על תשובתך המהירה

לבת הטלה

אני חושב שדברים יהיו מאוד מתסכלים ומרגיזים, עד שתעיזו לגלות אחד לשני מה אתם מרגישים. מאותו רגע תוכלו להחליט מה לעשות עם הקשר, אבל כשלא אומרים וזה יושב כל הזמן מתחת לפני השטח, זה יוצר חיכוכים ומריבות. הגיע הזמן להיחשף, כמו שאומרים, רק קחי בחשבון שלעיתים בני הטלה מתבגרים קצת יותר לאט מהטליות עצמן, וזה עלול להלחיץ אותו, בעיקר כשהוא עדיין לא החליט מה הוא רוצה. מצד שני, אין שום סיבה שאת תהיי בלחץ, ולא תדעי איפה את עומדת, נכון ? להחלטתך..

למעלה