מה לעשות?

רינתבי

New member
מה לעשות?

בטח אף אחד לא יקרא זאת עד הערב בשל המפגש,אך יש לי התלבטות קטנטונת:עברתי היום בדיקת E.E.G וזה אומר שאסור היה לי לישון משתיים לפנות בוקר,ועדיין לא הצלחתי להשלים החסר-מקווה שברכבת ארדם.ההתלבטות היא האם ללכת היום ללמוד 4 שעות מתמטיקה או להגיע למפגש או פשוט לישון??הרכבת פשוט מפוצצת איזה רעש! רינת

gaia20

New member
לא הבנתי

אם אינך אמורה לישון בגלל הבדיקה, אז ברור שלא לישון אם הקושי הוא להחזיק את עצמך ערה, אז תנסי למצוא תעסוקה, לקרוא ספר, אולי טלויזיה, אולי לצאת להליכה קצרה... ד"א, מהי הבדיקה הזאת?

רינתבי

New member
פצצת אנרג'אגר

היי גאיה!!!! הבדיקה היא eeg ונועדה לבדוק מוליכות עצבית במוח.הבדיקה נעשית בחלקה בשינה ולפיכך אסור לישון לילה לפני.ביום ב' עברתי חלקית את הבדיקה כיוון שפשוט לא הצלחתי להרדם-הטכנאי כן גם נחר אני חושבת.אז אני צריכה לחזור עליה שוב-בפעם האחרונה בקושי החזקתי עצמי ערה,פשוט לא היה שום דבר מעניין בטלויזיה,ולקרוא ממש לא הייתי מסוגלת.האמת חשבתי לעצמי אולי הפעם אני אנצל את הזמן ואלמד באנגלית,גם ככה אני בפיגור קל. רינת

ל3

New member
רינתוש'

שמחתי שהחלטת לבוא- מאוד היה כיף לפגוש אותך ואני בטוחה שזה היה עדיף מ"חברנו" הפיתגורס. שיהיה לך לילה טוב בתקווה להשלמת שעות שינה

למעלה