מה לעשות?

מה לעשות?

בתחילת השנה היה לי חבר .ואחרי שאני ניפרדתי מימנו נהינו ידידים. ולמרות שהסכמתי להיות ידידה שלו אני ``ברחתי`` לו,כל פעם שהוא רצה שניפגש אבל אמרתי לו שאני עסוקה, למרות שלא הייתי עסוקה.אני פחדתי שהוא יבקש מימני שוב חברות.מכיוון שאני לא אוהבת אותו,ואני הסרב לו,והוא יפגע. בקיצר התקשרתי אליו לפני כמה ימים כדי לבקש סליחה.והוא רצה ששוב ניפגש. ואני הסכמתי למרות שאני לא רוצה להפגש איתו.כי אני מפחדת שהוא יבקש מימני שוב חברות ואני יודעת שאני הסרב לו,ואני לא רוצה לפגוע בו. מה לעשות?

The_Brain

New member
מיניפוסה

תסבירי לו בעדינות איך את מרגישה.. אין דרך להגיד דברים כאלה בלי לפגוע, אבל הוא חייב לדעת, כדי לדעת מה המצב ביניכם.. הוא יפגע, כמובן, אבל פחות. תאמיני לי, מנסיון!! המוח.

kiticat

New member
למיניפוסה

את חייבת להתמודד עם זה. הוא ידיד שלך, לא? אם הוא יציע או יעלה את הנושא, תסבירי לו בעדינות איך את מרגישה, ותאמיני שזה עדיף על לשחק מחבואים.

keren-by

New member
תגידי.........

לו את האמת, הרי הוא חייב לדעת אותה. זה שאת בורחת לו יכול אפילו לגרום לו לאשליות כי הוא לא מודע למציאות. הקיצר, דברי איתו ותסבירי לו שאין מה לעשות, את פשוט לא אוהבת אותו, זה קורה לפעמים!

d.c!

New member
פשוט אימרי לא.

זה לא כזה קשה וזה לא כזה מסובך. אין לו ממה להפגע, הוא שאל- את ענית וזה סוף הסיפור.

למעלה