מה לעשות?

מה לעשות?

שלום לכולם! אוליי מישהו יכתוב לי מניסיון שלו מה עושים? אני כבר שבוע ימים לא ישנה . ילדה שלי נרדמת ל20-30 דקות, אחר כך היא רוצה להתהפך ועם אני בזמן לא עוזרת לה (בגלל המכשיר) היא בוכה ואני נאלצת לקום, להרים אותה, לעשות כמה סיבובים בדירה ואז היא נרדמת. ככה כל הלילה. אני רק מתחילה להירדם והתרגיל חוזר שוב ושוב. אני כבר מתמוטטת מעיפות. ועוד...לא מצליחה לשלוח תמונות לפורום. יש לתמונות על גבי דסקים ולא מצליחה לשלוח אותם. תודה מראש. מרגריטה.

בת כמה היא?

מה היה לפני השבוע הזה? אושרי תמיד ישן על הגב ועל הצד. אבל הוא אף פעם לא ניסה להתהפך לבטן בלילה. מה קורה שהיא ישנה ביום? את בטוחה שהיא רוצה להתהפך? אושרי סתם לא ישן (אני גם ממוטטת חבל"ז). - סליחה שאין לי תשובות. ולגבי התמונות, הקובץ צריך להיות עד 250K. כתבתי אתמול או שלשום לאמא של נושי טיפים איך להוריד את גודל הקובץ. אני שולחת לך במסר את האימייל שלי ותוכלי לשלוח לי לשם את התמונות עם הכותרות ואיפה לשים כל אחת. בשמחה.

אני קוראת

ומודה לך על התגובות לדברים שלי. תסליחי לי שעונה לך עם איחור ולפעמים לא עונה. פשוט אין לי כוח לכתוב. אני משתמשת במחשב של חברה ובאה אליה עם הילדה וזה ממש לא נוח לשבת עם הילד מול המחשב ולהקליד. עכשיו דניאלה נרדמה אז אני כותבת קצת. יום נעים. מרגריטה.

רציתי להגיד תודה בעיניין הבגדים

מאז שכתבת שלדניאל אתם מלבישים בגדים רגילים ניסינו להלביש לאושרי מכנסיים וחולצה גם בלילה. בלי טיקטקים. מישום מה זה ממש לא מפריע לו שאנחנו מחליפים לו ככה חיול, ואפילו לא צריכים להוריד לו ת'נעליים. זה ממש כיף. תודה גדולה. ובחייך את אף פעם לא צריכה להתנצל, תרגישי חופשי להגיב מתי, איך כמה ולמה... שבא לך
עידית

Adoushi

New member
הלוואי שלידיא תלמד מאושרי

הדבר שהיא הכי שונאת זה להחליף בגדים!

היא תלמד להתהפך עם המכשיר ואז

יהיה קל יותר. ללא ספק קשה יותר לישון עם המכשיר. לתותוש הוא היה נתקע מדי פעם בסורגים. אבל עם הזמן הוא הפך למומחה ועכשיו הוא זז במיטה לכל הכיוונים כאילו אין לו מכשיר על הרגליים.

תודה על העידוד!

היא בת 5.5 והיא יודעת להתהפך אבל לא מכוסה במיטה. הבעיה התחילה אחרי שיומיים היו לנו אורחים. היא לא היתה רגועה ומאז לא ישנה טוב.

tgdr

New member
../images/Emo151.gifהכי חשוב....

לא להתייאש ולא להשבר!!!! הילד ילמד (בתור הורה ל3 ילדים אני יכל לספר שזמן ההסתגלות לדברים קשים זו בעיקר פונקציה של נחישות ההורה מצד אחד והרבה אהבה וסבלנות מצד שני, ובכל מקרה בגילאים האלה זמן ההסתגלות קצר יחסית) להסתדר עם הזמן והנעליים עם הבר/סד יהפכו לחלק אינטגרלי ממנו ויבוא יום כשהוא/היא יפרדו מהמכשירים תהייה להם בעיית הסתגלות לחופש התנועה (וזו בעייה טובה!!). ובאמת יכל להיות שכניסת אנשים נוספים לבית (למרחב האישי שלה) למשך יומיים גרמו לה לאי שקט וזה יעבור לה. ועד עצה חשובה ללמוד לנצל כל זמן פנוי אפשרי לנימנום קצר, הגוף מסתגל מהר (בין יומיים לשבוע) לשינויים במשטר השינה שלנו ואנחנו לומדים לתפקד במשטר השינה החדש. שיהיה יום נעים ומוצלח ובעיקר שקט רפי

תודה רפי!

מילים של אבא!!! הרגשתי געגועים ובדידות משום מה. אבא שלי נפטר כשהיתי בת 12.5. כאן אנחנו עם בעלי לבד(והתינוקת כמובן), האמהות שלנו לא בארץ ולפעמים כל כך חשוב שמישהו יגיד על תישברי! תודה. מרגריטה.

למעלה