מה לעשות??!!??!!

omer landau

New member
מה לעשות??!!??!!

מפגש מספר 27 שיעור 34(מבחינת משרד הרישוי) 1400 דקות מאחורי ההגה 2740 שקלים חדשים _________________________________________________________________ כמו שאמרתי שיעור מספר 34 לדעתי אני נוהג בסדר כמובן שהרמה שלי לא תלויה בי אלא במורה אני לא אדע לעשות חניות אלא אם כן עשיתי אחת ולא עשיתי אני לא אדע לנסוע בהילוכים גבוהים לעלות להוריד לדלג אלא אם אני אסע הרבה אבל אני לא נוסע הרבה בכבישים האלה כי הוא ממהר לתלמידים אחרים אני לא אדע לעשות את זה את זה ואת זה אלא אם כן........ המורה ילמד אותי את הדברים האלה / אני אשאיל את האוטו של אבא שיעור קודם אמרתי ל"מורה" שלי שאני רוצה לדעת איפה אני עומד ושאולי נקבע נקודת יעד לעוד חודש ככה ובא אני אגש לטסט עד אז אני אגש לטסט כי לדעתי אני נוהג בסדר כמובן שלא מוכן לטסט אבל צריך להספיק לעבור על כל מיני דברים ..... אז הוא אומר לי תראה......היום היום היום אתה לא מוכן לטסט אתה תכשל אבל מחר אני לא יודע עוד שבוע אני לא יודע אי אפשר לדעת ואז אמרתי לו בוא נקבע טסט לעוד חודש +- ותשפר את הנהיגה שלי עד אז תלמד אותי דברים תעשה מה שאתה רואה לנכון זאת לא קייטנה פה.... אז הוא התחיל להגיד משהו שאני ממש לא זוכר מה כי הפסקתי להקשיב אלה היו ממש ממש שטויות ובשלב הזה היה עוד תלמיד מאחורה והוא אומר בוא נדבר על זה בשיעור הבא שזה יוצא במקרה מחר בשעה 12:00(שישי) אני לא יודע מה לעשות אני רוצה לנהוג טוב ובזהירות ולא לפסוח על אף שלב אבל הקצב והשיטה הנוכחית נשמעים לי ממש לא הגיוניים נכון שזאת גם בעיה שלי אבל אני חושב שהייתי צריך להיות בשלב קצת יותר מתקדם מעכשיו וזה תלוי גם במורה אתה לא תדע למחוק דברים אם לא היה לך טיפקס ביד זה לא מספיק לראות אז כמה בקשות ושאלות לי אליכם: א.מה לעשות
ב.האם כדאי לי לעבור לאוטומטי למרות שהמצב שלי לא בקרשים זה גם מורה אחר וגם יקח לי אולי קצת יותר מהר להוציא רישיון ואת ההשתבלות בתנועה וכל הדברים פרט להילוכים אני אתרגל לבד ואדע לנהוג יותר טוב??? ג.לעבור מורה נראה לי הגיוני גם אם כל המורים מלמדים ועושים אותו דבר לפחות מבחינת ההרגשה שלי.... אבל בשיעור של מחר אני נותן לו הזדמנות אחרונה אני אגיד לו שאני עושה הפסקה או משהו או עובר לאוטומטי גם אם אני אשאר אצלו זה זה ידחוף אותו קצת ויזרז אותו קצת אני יודע שכולם יגידו לי כן אז זאת לא ממש נחשבת לשאלה ד.איך מתנהל כל שיעור אצלכם ובכלל תהליך לימודי הנהיגה כי אני מוצא את עצמי לפעמים 2-3 דקות עוצר בצד שהמורה מדבר על תלמיד וקובע איתו שיעור ואז הוא מסביר לי איזה משהו דפוק שלמדתי בתיאוריה ועברתי אותה כבר וזה גם גוזל 6-7 דקות אז כמעט רבע מהשיעור אני עומד בצד טוב אז החלטתי אני עבור מורה אלא אם כן מחר הוא ממש ישתנה יכול להיות שזה פגם אצלי אבל לא נראה לי שזה עד כדי כך וגם ככה אני מגזים לדעתי זאת האחריות שלו לקדם אותי וזה שאני נוהג ברכב שלו ימינה שמאלה וישר לא ממש יעזרו לי להתקדם מהר ברמה שמשרד הרישוי מצפה ממני והרמה הזהירה יותר תודה על שקראתם את ההודעה הארוכה הזאת אתם יכולים להגיב לטוב ולרע כן מצד מסויים יצאתי פה פרייאר טמבל או קוטר אבל זהו.... ובנימה אופטימית זו כן בטח .........|תמונה|

hodaya151

New member
תחליף, למה לא?

סתם- הייתי עושה אותו דבר כמוך (פורקת ת'לב) אם לא היתה לי קבוצת תמיכה פרטית בכיתה.... יש לי חברה שגם לומדת ככה- עם מורה שתקן. שלום- מורה אמור לשתוק? לפעמים כן. אבל תמיד? גם מורה לספורט לא היתי נונת לו להיות. ואתה אמרת לו ממש בסדר אז הייתי עם חברה שלי שיעור שלם- הבנאדם מזמזם להנאתו, ומדי פעם משתעלת לו איזה הערה- [למה את עושה ככה] [שמאל] [פרסה] וכו'... אמרתי לה לחשוב על להחליף מורה- אז נכון שזה מפחיד לעלא אחרי שיעור 30- כי כבר רואים ת'סוף [בערך] אבל השאלה היא מה עדיף? יותר טסטים או יותר שיעורים- כי ברגע שאתה עובר מורה אתה צריך איזה 8 שיעורים להתרגל ועוד איזה כמה כדי לגשת לטסט- אם הוא טוב, וגם אתה- יש לך טסט ראשון-שני. אבל אם אתה נשאר אתה יכול לגשת עוד מעט (עוד 10? לא ממש קרוב)- אבל כמה טסטים? אימלה- התגובה היא כהזדהות ובתור צרחה- למה אנשים טיפשים הולכים להיות טסטרים?? זה לא צודק!! זהו- לא עברתי היום כי הטסטר חמור- והטעות היתה טיפשית שיכולה לקרות לכל נהג בישראל.שלום לטימטום!!

omer landau

New member
איפה היא לומדת???

אולי זה אותו מורה זה בדיוק מה שמפריע לי אין לי איתו בכלל כימיה והוא שותק כמו דג אבל עם חבר שלי זה שהמליץ לי עליו הם ממש מדברים הרבה אפילו שהוא התלווה אליי לשיעור והוא גם לא יקר יחסית לכפר סבא 80 ש"ח

Krishi

New member
היית צריך להקשיב לי לפני שבוע

או כמה זמן שזה לא היה שאתה צריך לעבור מורה ואז לא היית רושם את ההודעה הזאת...

omer landau

New member
יודע יודע .............

זה בדיוק מה שבאתי לרשום בהמשך להודעה והשאלה המתבקשת למה לא עשיתי את זה קודם כי גררתי את זה וסמכתי עליו וחשבתי שיהיה בסדר כי בכל זאת ראיתי השתפרות קטנה מידי שיעור אני מרגיש שבקצב הזה אני לא יכול להתקדם משמעותית וגם אני מהשתקנים אני לא התאמצתי בהתחלה להגיד לו כל מיני דברים

Krishi

New member
חח.

טוב שמע.. עדיף להגיע לזה מתישהו מבכלל לא... ולא צריך להגיד הרבה.. רק: "אני עוזב אותך".. (נשמע כאילו אתה נפרד מדייט.. חח) תבקש מסמכים שיעידו שלמדת אצלו 34 שיעורים.. או כל דבר אחר שצריך לבקש.. וסע לשלום למורה אחר נורמאלי יותר.. ואל תוותר על הידני...

omer landau

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

הוא לא עשה לי שום דבר רע אבל הקטע שהוא לא עשה שום דבר בכלל חוץ מלקחת 80 שקל ל40 דקות בילוי ברכב שלו גם אם הוא מורה טוב אני מרגיש שאני חייב לעבור מורה השאלה היא האם לקחת את השיעור מחר ולשלם לו עליו או להתקשר אליו עכשיו וכן אני יודע שאני צריך לקחת ממנו מסמכים הכי מפחיד אותי אם הוא יהיה הכי בן זונה שבעולם ויקרע לי את התופס הירוק עם התיאוריה או משהו תמיד יש בית משפט לתביעות קטנות .....(מחר אני באמת צריך לרשום את המספר לוחית רישיון שלו חחחחחחח) עשיתי את הדבר הכי טיפשי בעולם חשבתי שאם אני אעבור זה יהיה בשיעור 15 ככה למורה אחר או למורה אחר עם אוטומט אבל במקום זה חיכיתי כפול זמן לא נורא אני הולך לשכוח את זה בדקות הקרובות עם משהו טעים לאכול חחח

8-AN

New member
מה?!?!

נראה לך באמת שהוא יעשה דבר כזה??? שמע.. זה להיות פרנואיד אם הוא רק ייעז להתקרב או לגרום לך נזק לטופס הירוק חבל לו על הזמן אתה יכול לזיין אותו אחושרמוטה ולגרום שלא יהיו לו עוד תלמידים....תתלונן גם לבצפר לנהיגה שלו יעיפו אותו משם בליינד..... שמע מה נסגר אין מצב שהוא מעז לעשות את זה..... *סורי על ביטויים למי שזה מפריע לו*

omer landau

New member
אני רק אומר

שזה הדבר הכי גרוע שהוא יכול לעשות אני לא מאמין שהוא יעשה את זה שמעתי פה על תלמידים שאמרו שהמורה שלהם עשה להם את זה בהתחלה אני ממש לא חושב שזה יקרה

orangeada

New member
אני כל כך מבינה את המצב שלך!!

לא קראתי את כל ההודעה, מודה, כי היא ארוכה מדי לשעה הזאת שביום.. אני גם עזבתי מורה אחרי ששאלתי איך אני מוכנה לטסט והוא רק השיב 'זה תלוי רק בך'. עצבן אותי לאללה! הוא המורה, הוא יודע, או אמור לדעת, הוא צריך להגיד. הייתי מוכנה לכל תשובה, שיגיד ממש לא, או אפשר לנסות או משו..! שיחווה דעה... למה הוא יושב לידי? למה אני משלמת לו?!?! בשביל לעשן תסיגריה שלו או לפטפטב
?! לא ברור.. יש מורים שכנראה צריך לשלול להם תרשיון... אז עזבתי.. בגלל עוד כמה סיבות וזה היה הקש ששבר את גבי.. נכון, לא עברתי בטסט ישר אחרי זה, (אצל המורה ה1 לא נגשתי לטסט) אבל הרגשתי טוב אצל המורה החדש, הוא היה הרבה יותר אדיב ונחמד וסמכתי עליו. השתפתרתי, הוא ידע לפרגן גם כשנכשלתי.. אם המורה מורח ולא יכול להעביר ביקורת או לחוות דעה- כמו שוורדה אומרת 'תזרוק (תזרקי) אותו' המון בהצלחה

8-AN

New member
נראה לי שפשוט לא הבנת אותו....

כי בתאכלס זה באמת תלוי רק בך אבל יכולת לשאול אותו אם לדעתו את מוכנה לטסט או אם את מיישמת את כל מה שצריך בשביל לעבור טסט\לנהוג טוב ונכון...

Noamshemesh

New member
כן אבל היא שואלת אם היא מוכנה

לטסט.. מה הקשר זה תלוי רק בך? זה תלוי בה איך היא נוהגת איך היא מתקדמת והכל.. אבל נותנים למורה מצב נתון והוא צריך להגיד אם היא מוכנה לטסט או לא... זה לא תלוי בה.. היא צודקת!

למעלה