מה לעשות?

tomerzk

New member
מה לעשות?

מישהיא שאני יוצא איתה שנה וחצי החליטה לפני כחודש שהיא צריכה הפסקה - התנתקות חד-צדדית. אבל היא רוצה עדיין להפגש.אנחנו נפגשים ואני לא יודע איך לבלוע את זה. כואב הלב
! למישהו יש מטה קסם?

Vdrums

New member
אין דבר כזה הפסקה. זו אשליה.

היא לא יודעת מה קורה איתה, אולי בודקת אופציות ואומרת הפסקה כדי לא לאבד את מה שיש. הפסקה = בולשיט.

אתה מכיר אותה באופן אישי יקירי?

אני לא יודעת מה קורה איתה ספציפית, אבל יש אנשים שכן צריכים הפסקה, שלא בטוחים איפה הם עומדים באותו רגע בחיים וצריכים את המרחק ואת הלבד. מכיר את המשפט:"אתה לא יודע מה יש לך עד שאתה מאבד אותו".. לפעמים צריכים מרחק כדי להבין מה יש לך בידיים. זה לא תמיד מתאים לשני בני הזוג (כמו שנראה לי שקרה במקרה הזה), ואם לאחד מהםן זה מפריע לדעתי צריךלנתק קשר (לפחות זמנית) עם כל הכאב שכרוך בכך.

Vdrums

New member
שטויות.

אין הפסקה. אם את לא יודעת מה קורה אז תעצרי סבבה. ומה הבחור אמור לעשות ב"הפסקה"? לחכות? איזה זיבולי מוח. היא צריכה אוויר ומה איתו? הוא צריך לחשוב שאולי היא תתאוור ותחזור אליו? ואם היא תחשוב ותתגיע למסקנה שהיא רוצה אותו אבל הוא יהיה עם מישהי אחרת, זה מצב מסריח שעלול להיות מאוד מטריד בשבילו. למה להגיע לזה בכלל? לנתק כן. בלי המילה זמני. זו לא התקשרות עסקית של ספק-לקוח שהלקוח לא מעוניין בסחורה ועוד חודשיים הוא יחזור לצרוך אותה. לומר הפסקה זו צורה עדינה (ומסריחה) לומר שכן כרגע אני לא יודע מה קורה.

תקרא לזה איך שאתה רוצה

הפסקה, לא יודעת מה אני רוצה, פםרידה המינוח ממש לא משנה. הדבר החשוב הוא רק ההרגשה, ויש אנשים שמגיעים לנקודה שבה הם צריכים קצת חופש מהכל כדי לסדר את המחשבות שלהם.

Vdrums

New member
לא באתי בתלונות על מה שהיא מרגישה

דיברתי על המינוח ההיפותטי הזה.

אני חושבת שאתה מגזים

אומנם זה נכו ןשבדרך כלל כשמגעים למצב של "הפסקה" זה מאין מעבר עדין לפרידה אבל לא תמיד כך הדבר, לפעמים בני הזוג זקוקים להתרחקות מסויימת, לא לניתוק של אל תדבר איתי/תתראה איתי /תתקשר אלי אלא פשוט לקבוע להיפגש פחות מאשר קודם בשביל שלבני הזוג יהיה זמן לעצמם. והנה לך דוגמא מעולה שיכולה לגרום למצב כזה: כאשר בחור או בחורה נמצאים בקשר ומרגישים שהם טלויים מדי בבן/בת הזוג ושהם מגלים שבעיקבות הקשר עם בן/בת תהזוג הם איבדו חברים או שאין להם מה לעשות כשהם לבד. מצב כזה הוא מסוכן כי תלותיות זה אף פעם לא טוב. אז לקחת מרחק זה הדבר הטוב ביותר, להחזיר לבני הזוג את האצמעות והביטחון שלהם שדרושים למערכת יחסים יציבה. כך שחבל שתמהר לשפוט בלי לדעת פרטים על המקרה

Vdrums

New member
את אומרת להיפגש פחות.

לקבוע להיפגש פחות זה לא אומר הפסקה זה להוריד במינון של הפעילות המשותפת. הפסקה זה לא להיפגש או לפחות לא ליזום פגישות. אם בני זוג רואים שהם יותר מדי ביחד ומזניחים דברים אחרים לא בהכרח אומר שלא טוב להם או שאחד מהם לא מתאים לו. קיצר את מדברת על משהו אחר.

seeyou

New member
יש אנשים שכן צריכים הפסקה../images/Emo8.gif

אני ביקשתי מהחברה שלי הפסקה על מנת לבדוק את הרגשות שלי... ההפסקה החזיקה מעמד 48 שעות ואחרי מספר חודשים התחתנו. יוסי נ.ב לא תמיד צריכים לאבד דבר על מנת להבין שהוא טוב.

tomerzk

New member
וואלה

הלוואי וזה היה כל כך פשוט -
כי עדיין יש אהבה!

Vdrums

New member
קרא לי פלצן

קרא לי אובייקטיבי קרא לי שארוחת הבוקר מוכנה ואני מנמנם מתחת לפוך
אז נכון שיש אהבה (אולי לא ממנה) אז נכון שהיא מבולבלת כמו חביתה בתוכנית של בוקששתר אבל היא לא יכולה לעצור לך את החיים, מה אתה אמור לעשות? לחכות לה? אנחנו רוצים להתקדם!!!

קרא לי קיטשית

קרא לי רגשנית אבל אני מאמינה שלפעמים דברים כאלה הם כמו מבחן. פנלופי חיכתה 20 שנה... בנות מחקות שבועיים לראות את החברים החיילים שלהן חוזרים וישר הולכים לישון ומקוות לקבל מהם 5 דקות בכל הסופשבוע הזה שהם בבית. כך שגם הגברים יכולים ללמוד לחקות טיפה.

Vdrums

New member
יש הבדל בין חבר שלך שבצבא

ואת רואה אותו פעם בשבועיים מכורח הנסיבות לבין זה שחברה שלך באה אליך ואומרת לך שמע, אני רוצה הפסקה אני צריכה לחשוב. שוב, את מדברת על דברים שונים.

magenta73

New member
וזאת הבעיה!

אתה נותן לה לעשות איתך מה שהיא רוצה ושם את הלב שלך חשוף לגמרי. אז לא, אל תתן לה!!! אומרים רחוק מהעין רחוק מהלב. תגמור עם זה, תתאבל קצת, וצא לחופשי. תמצא משהי שבאמת רוצה להיות איתך. בלי משחקים ובלי תנאים.

duduamar

New member
איך את מסובבת אותי, את מסובבת...

היא שמה אותך על HOLD אחי. זה בסדר מצידך? אני הייתי מבהיר לה שאו שאתם ביחד כזוג או כלום. בקטעים האלו, מבחינתי - אין באמצע.

לי יש../images/Emo3.gif

בפעם הבאה שאתם נפגשים תאמר לה (למרות שזה כואב לך ואתה מעוניין ביותר) :" תראי באמת הרעיון שלך לעשות הפסקה הוא מצויין אך אני חושב שאני מעוניין שההפסקה הזו תהיה רציפה ובלי פגישות באמצע" תראה איך היא תגיב!! לדעתי היא די תתקפל ותרצה לחזור בחזרה ברגע שתבין שאתה לא מובן מאליו! בהצלחה.

למעלה