מה לעשות

• פותח הנושא x-x
  • פורסם בתאריך

x-x

New member
מה לעשות

אינני מגלה את זהותי אמיתית... רק תזכרי את משפט הבא: "סקרנות הרגה את החתול".... בהצלחה נ.ב. הודעה מופנה לblack_magin(אני מקווה שאייתתי היטב)

black_magic

New member
זה black magic

וזה בסדר, זכותך לא לגלות את זהותך.. רק תשתדל להיות מעורב פה יותר..
לילה טוב!

x-x

New member
תודה

שאת מכבדת אותי. אשתדל להיות יותר מעורב..אבל תלוי במה. ביי לילה טוב!

BlueMind

New member
אתם יודעים...

עם קצת מאמץ והשקעה ניתן לגלות תוך שניות מי עומד מאחורי הכינוי... לי אישית לא יצא לנסות את זה בעצמי אבל בתור מישהו שנמצא עמוק בתחום אני יכול לומר לך שזה לא כל כך קשה לביצוע. טוב, מן הסתם תעברו על כמה חוקים פה ושם אבל אם תמחקו את העקבות כמו שצריך , לעולם לא יעלו על זה. אפילו אם כן... במדינה שבה העונשים על עבירות חמורות ביותר מסתכמות לרוב בחודשי שירות ומאסר על תנאי, אפילו לא יפתחו לכם תיק. חברים , שלא תחשבו שאני דוחף אתכם לעבור על החוקים של מדינת ישראל. אבל מדינה שלא מכבדת את החוק ולא אוכפת אותו כמו שצריך ... למה שאזרח פשוט יכבד?! נב. שלי,ראיתי אותך עם אמא שלך ברמב"ם ביום חמישי שעבר. חלפת על פני ולא אמרת לי שלום?! האמת, הייתי עם תחבושת על חצי מהפרצוף אבל את התספורת שלי הרי מזהים ממרחק קילומטר...

המרחפת

New member
עכשיו אני

בטוחה שאתה מי שאני חושבת שאתה... הרבה זמן לא פיקססת! למה שאזרח פשוט יכבד את החוק כשהמדינה לא מכבדת? על פניו, אין סיבה שהוא יכבד. אך בדומה למשפט הפולני, "אם כולם יקפצו מהגג, גם אתה תקפוץ?" זה שמישהו אחר לא בסדר, לא נותן לך אישור להיות לא בסדר. וכמו שאמרו לצוות הקייטנה בישיבת הסיכום: "זה בסדר להיות פראיירים- זה אומר שאתם בצד הטוב של החיים". מיד אשב לכתוב לך פקס! אם תהיה לי מספיק סבלנות...

BlueMind

New member
בטח שאני אקפוץ עם כולם מהגג אבל ...

קודם אוודא שיש לי מצנח + מצנח רזרבי.
אני אכן מי שאת חושבת שאני ובטח גילית זאת עפ"י סגנון כתיבה ויתר סימנוי זיהוי. טוב ,זה אמנם מצריך רמת אינטליגנציה גבוהה ביותר אבל זאת ממש לא חסר לך. בקשר לפקסים אני רק יכול לומר שעד כמה שזכור לי עדיין לא קיבלתי תשובה על הפקס הקודם ששלחתי לך לפני חודש ימים... בקשר לכיבוד החוק... אני מניח שהרבה אנשים שרואים עד כמה האכיפה חלשה ועונשים מגוחכים ... מתפתים מדי פעם לעבור על חוק זה או אחר. ודבר זה נעשה אף קל יותר אם אתה יודע שאתה לא לבד ויש רבים כמוך. ברור שזה לא נותן אישור להיותך בסדר... אבל מצד שני אתה גם לא מרגיש חריג ויוצא דופן. מממ... אני חושב שאקח קורס בקרימינולוגיה...נשמע מאוד מעניין.

black_magic

New member
באמת????

לא ראיתי אותך בכלל!!!! מצטערת מאד!! מה קרה לך??? שהיית ברמב"ם עם תחבושת על חצי מהפרצוף?

BlueMind

New member
וטוב שלא ראית...אחרת הייתי נבוך

אילו היית רואה אותי בפיג´מה של בית חולים . עברתי שם ניתוח כירורגי דחוף בלסת שאחריו היו צריכים לאשפז אותי לכמה ימים להשלמת הניתוח. יהיה טוב

למעלה