מה לעשות ?!?

מה לעשות ?!?

יש לי עוד שבועיים בגרות באנגלית. בבגרות יש קטע שמיעה וצריך להשיב על שאלות. אבל הבעיה שלי היא שמשמיעים את הקטע אני לא ממש מרוכזת . אני בלחץ מהבגרות כי זאת פעם ראשונה שאני ניגשת אז אני לא יודעת איך אני אצליח לאפס את עצמי בקטע השמיעה וכן להקשיב לתוכן. מה לעשות ???

תתאמני אולי...

בהקשבה בבית אולי לסרט בלי להסתכל בתרגום. למדוד זמן - לראות כמה זמן את מסוגלת להקשיב בלי להפסיק. כל יום תעשי את זה, ותנסי אולי להגדיל את משך הזמן. ייתכן וזה יכול לעזור. ב ה צ ל ח ה !!

יש לי עוד שאלה ..

איך הייתם ממליצים לי לענות על קטע השמיעה ? 1. בהשמעה הראשונה רק להקשיב ולנסות להבין ולא לענות על השאלות,ורק בפעם השניהה לענות. 2. לנסות לענות על השאלות תוך כדי ההשמעה בשתי הפעמים. קחו בחשבון שאני לא מרוכזת ולפעמים לא מצליחה לענות על כל השאלות,בדרך כלל מעתיקה מחברים את מה שלא ידעתי (אבל בבגרות אני לא לוקחת סיכונים). שוב תודה.

תנסי את האפשרות של קלטת

קחי קלטת אפילו בעברית, ותנסי פעם אחת לענות תוך כדי ופעם אחת אחרי. תרגישי מה יותר טוב לך. אם בעברית אחד הדברים יותר קשים קל וחומר באנגלית. כך תוכלי לעשות טוב יותר. אם תוכלי לשמוע הקראות רבות יותר באנגלית ולהתנסות זה גם טוב. יש תוכנה חינמית, תוכלי לנסות אותה בהקראה באנגלית : readplease יאללה, לעבודה. לנסות.

אני מבינה את הלחץ שלך במיוחד

עכשיו לפני הבחינה. יש לי שתי אפשרויות להציע לך:1)תיגשי למורה ספרי לה את הבעיה אולי תוכל לעזור לך. 2) ביום הבחינה חוץ מלקחת אויר ולהרגע. כשמתחילה הבחינה קחי שתיים שלוש דקות ותיקראי את השאלות של הקטע שמיעה. אולי אם תידעי מה מבקשים ממך,איזה שאלות יש תוכלי להתרכז יותר בקטע השמיעה.

למעלה