מה לעשות?

netaliber

New member
מה לעשות?

עשיתי העתקה של יישומים מהטלפון לכרטיס זיכרון והפאלם שלי משתגע . הוא מכבה את עצמו ונדלק כל הזמן מה אני עושה?

alonhzn

New member
קצת טיפים...

להעביר תוכנה מהפאלם לכרטיס הזיכרון בדר"כ לא כרוכה רק בהעברת קובץ אחד... בנוסף, זה גם חשוב לאיפה בדיוק את מעבירה אותו. *אבל* לא צריך להסתבך עם זה! תורידי את Zlauncher בתור התחלה. אני ממליץ להתקין אותו על פאלם נקי, כלומר, לבצע HARD RESET שימחוק את כל מה שיש בפאלם. (אני מניח שעדיין אין לך שם יותר מידי מידע חשוב בינתיים.) התוכנה הזאת תחליף לך את המראה של הפאלם לחלוטין ותעשה אותו הרבה יותר נוח לשימוש! לדוגמא: על-מנת להעביר קובץ לכרטיס זיכרון, כל מה שצריך לעשות זה ללחוץ עליו במשך שנייה רצופה עם העט ואז לבחור אופצייה move to card וזהו... אחרי שתתקיני את הZlauncher תתחילי להתקין את שאר התוכנות אחת אחת ותסדרי אותן במחיצות מתאימות לנוחותך.

Ran sch

New member
אתה ממליץ עליו ?

ז"א - האם הוא מוריד ביצועי המכשיר ? (תגובות איטיות יותר ?) מתנגש עם תוכנות אחרות ש"רצות ברקע " ? שיפור משמעותי בנוחות ? קורס, עושה בעיות עם העברית או nvfs ? בקיצור - האם אתה ממליץ ? * מצטער על הטרטור אבל אם אתה ממליץ לפרמט לפני התקנה אז יש לי הרבה עבודה לפני שאני מוריד גרסת דמו ורציתי לדעת מה מישהו רציני חושב על התוכנה.

alonhzn

New member
יש מאמר הכי מפורט שראיתי בחיים שלי

משהו של אריה סילבר אני לא חושב שניתן לפרט יותר מזה
בכל מקרה, אני אישית ממליץ בהחלט! אני עובד עם התוכנה, היא מהירה, נראית טוב, מסדרת לי את ענייני הפאלם... אבל ניסיתי רק אותה ואת megalauncher שאני לא יודע אם קיים עדיין... יכול מאוד להיות ש silver screen או אולי launcherX שיצא עכשיו בגירסה חדשה יותר טובים.... בכל מקרה, לא יורדים מסוס מנצח... אני בנתיים נשאר עם Zlauncher

alonhzn

New member
אה ומשהו נוסף........ חשוב בעצם...

אני לא ממליץ לפרמט לפני התקנת Zlauncher, למרות שזה בהחלט יהיה מהלך חיובי וינקה את הפאלם משטויות, זה לא הכרחי אם הפאלם שלך כרגע יציב וכל התוכנות עובדות בלי לקרוס כל שנייה... הסיבה שהמלצתי למישהי לפרמט היתה כי היא פשוט העמיסה טונות של תוכנות על המכשיר שלה, עד שהוא נסתם, ואני בטוח שהיא כבר לא זוכרת מה יש לה מה אין לה ומה היא בכלל לא צריכה... ככה זה תמיד בהתחלה, מתקינים מלא דברים מכל הבא ליד והפאלם סתם נסתם

AYELET1

New member
נטע שרשרי בבקשה את הודעותיך

ושאלותיך, וקראי את תקנון הפורום. חוץ מזה נסי לבצע סופט ריסט בטלפון. איך העתקת את הישומים לכרטיס? (אני מבינה שהבעיה ממשיכה...)

netaliber

New member
מטערת על הבלאגן

אז אחרי שירדו לי כל התוכנות לזיכרון של הפאלם והבנתי שאין יותר מקום, עשיתי העתקה ע"י menu לכרטיס זיכרון ומחקתי את התוכנה מהזיכרון של הפאלם. אז המכשיר התחיל להשתגע לי,אז אחרי התקף הלב שכמעט היה לי עשיתי סופט ריסט כמו שהצעת והוא חזר לתפקד . אז כנראה שמשהו בפעולות עשיתי לא נכון? או שאחת התוכנות דפקה לי את המערכת? תודה על הסבלנות

AYELET1

New member
אין לי מושג מה קרה במקרה הספציפי

שלך וזה גם לא משנה כרגע באופן כללי, אחת מעצות הוודו זה SR (סופט ריסט) עלל אותו משקל של ריסטרט למחשב... וודו או לא וודו, יעיל מאד (כמו שראית בעצמך)

+++

שימי לב, לא כל תוכנה יכולה להיות על כרטיס הזכרון. תוכנות ש"רצות ברקע" חייבות להיות בזכרון הראשי. כך למשל אם יש לך תוכנה שמשנה את הצלמולים, משנה מראה והתנהגות של תוכנות אחרות, מפעילה תזמונים שונים וכו'. תוכנה כזו צריכה להיות על הזכרון הראשי.

למעלה