מה לעשות

lironsag

New member
מה לעשות

שאני ממורמרת שבמקום לקבל שיקום מקופת חולים קיבלתי שיקום רק מרופאים פרטיים וחייבו אותי ללכת לטיפול פסיכולוגי כי זה מה שהפסיכולוגית של הבית חולים אמרה לאמא שלי?

חסרים פרטים

חסרים פרטים בהודעתך... תצייני באיזה הקשר את זקוקה לטיפולים, ומי הפנה אותך לרופאים פרטיים, ואז אוכל לענות לך בהרחבה.

lironsag

New member
אני כבר לא זקוקה לטיפולים

את כושר הלימודים המדהים שלי ואת האינטליגנציה שלי שרפתי בגלל שלא קיבלתי שיקום מתאים . את כושר ההתמודדות שלי איבדתי כי הפנתי אותו להתמודדות עם טיפולים פסיכולוגיים שהייתי חייבת ללכת אליהם. לרופאים פרטיים הופניתי ע"י אמא שלי ששמעה עליהם בכל מיני פורומים(לא במחשב) שהיא היתה בהם. החיים שלי נדפקו פשוט בגלל חוסר העברת מידע נכון מבית החולים לאמא שלי ומקופת חולים לאמא שלי. בגלל כל זה סחבו אותי במשפטים שנים, העבירו אותי אצל פסיכיאטרים עשו עלי אפוטרופסות שהצלחתי בעמל רב להשתחרר ממנה עם התנאי שאני משאירה את הזכות למכור את הרכוש שנקנה עבורי/ להחליף אותו , לא בידי לא הצלחתי לעזור לחברים שלי משולי החברה שתמכו בי הרבה מאוד במהלך השנים ואני מרגישה אפס. אני משתוקקת להפיל את אמא שלי יותר ממה שבעלה החדש הפיל אותה ועיכב אותי. אבל אני לא רוצה לחטוא באי כיבוד אם. אני רוצה שהמערכת תשלם על זה ותסבול כי אני סבלתי אבל זה לא אפשרי כי מערכת זה לא דבר שסובל. בקיצור, אני לא יודעת מה לעשות.

למעלה