מה לעשות?

זוזו32

New member
מה לעשות?

שלום אני זוזו בן 32 מקריית-ים, ואני מאמין כאילו במלא אמונות תפלות, עכשיו הבעיה כאילו היא שכל פעם אנשים מוסיפים לי אמונות תפלות. עכשיו חברה של אשתי נתנה לי אמונה תפלה חדשה שהיא הביאה מאיזה מנבאת עתידות, כאילו שאם שמים את לחי ימין בבית שחי שמאל אז כאילו אני לעולם לא יתקל בזן הציואוה הנושך. עכשיו הבעיה כאילו היא שאני לא מצליח לשים את לחי ימין בבית שחי שמאל.ואני מרגיש חסר אונים איני יודע מה לעשות!עיזרו לי!מה לעשות?

זוזו32

New member
מחכה לתשובה!

אני מחכה לתשובה הכי מער שאפשר....כבר נהיו לי מלא קמטים בבית שחי שמאל!

זוזו יקר

לטעמי אין היגיון באמונטה הטפלה הזו.. אני ניסיתי לשים את לחי ימין בבית שחי שמאל אבל כל מה שיצא לי מזה זה פצעים שנורא קשים לטיפול. מה שכן, באמת לא נתקלתי בזן הצ'יואוה הנושך ופעם קרה לי שגיסתי באה לביתי יחד עם בת הדודה שלה שחיית המחמד שלה היא צ'יואואה. גגיסתי ננשכה, ואני לא . יש לך הצעות איך לנטרל את אי-הנעימות שנגרמת מהפצעים הללו? לא יצאתי מביתי עם גופיות קרוב לחודשיים.

זוזו32

New member
אווה הדבורה הנוקמת היקרה

הרגעת אותי בצורה בלתי נורמלית, אני לא יודע מה הייתי עושה בלי העזרה שלך , חיי היו מתפוררים כפרע. לגבי בעייתך אין לי פתרון חד משמעות, אני מציע לך להתיעיץ עם כלך חברי הפורום. תודה לך נשמה...דרך עגב...בת כמה?ומאיפה?

אנא נסה לשרשר נכון!!

על מנת לשמור על הסדר בפורום ..... תקשיב אני חושבת שיש בעיה בלתת לך את הפרטים האלה על גילי ועל מגוריי כיוון שישנה אמונה טפלה שאם לפני שאתן את פרטיי לזר, לא אטבול ראשי באמבט עשוי גופרית ושיערות מאוזניה של סנאית ההרים, אני אסתבך בצרות כמו למשל כל צלחת פרחונית שתהיה בביתי תיעלם ממקומה ואיכשהו תגיע למתחת לספה. מבין?????

miyamoto

New member
אני חושב שהדבר הנבון ביותר לעשות

זה פשוט להפסיק להיות כל כך פתי ולהאמין לכל מה שאת שומעת, ומה אם תיתקלי באמונות תפלות הסותרות זו את זו? יפלו השמיים? תנסי לבחון את הדברים בעט יותר ביקורתיות, אם את מסוגלת... בהצלחה

זוזו32

New member
אבל כפרה

אני לא יודע מה לעשות אני מאמין כי לך תדע אולי אמונה טפלה אחת היא נכונה ואולי אחת לא?? ואני אחשוב שהכל לא נכון??? ואז אני כאילו יחטוף מזל רע מה יקרה מזה..?!?!? אתה מבין ואני ממש מרגיש חסר אונים אני לא יכול לשים את לחי ימין בבית שחי שמאל כאילו זה קשה.

למעלה