מה לקחת למסע לפולין?

מה לקחת למסע לפולין?

טוב אז ככה בעוד כשבועיים ב24.10 אני טסה במטוס ארקיע בשעה 6:30 ויש לי שאלות דחופות.. אני הבנתי שאפשר לקחת רק 20 קילו במזווזה מה זה 20 קילו כלום.....?
אז כמה טרנינגים,חצאיות,מכנסיים,גופיות,אוכל,גרביים וכו אני יוכל להכניס במשקל הזה?? אז אם אתם תוכלו לעזור לי כמה להכניס מכל אחד מהדברים האלה...?? ואני בטח מניחה שיהיה חורף אז בכלל צריך לקחת הרבה דברים חמים... תודה על העזרה...

20 ק"ג זה המון ../images/Emo104.gif

אני הכנסתי בול 20 ק"ג ולא לבשתי חצי ממה שהבאתי קחי הרבה גרביים, 2 זוגות נעליים, גופיות חורף, גטקעס (אם את לובשת אז לא יותר מ-3), מכנסיים לא יותר מ-4, חולצות גם איזה 4, סווצ'רים וגאלה איזה 2, לבנים- 9-10, ותראי שיהיה לך עוד מקום וזה ישקול פחות מ-20 ק"ג. אל תשכחי שממחזרים בגדים (או לפחות חלק עושים את זה) מסע מוצלח!

עדי1989

New member
....

אני טסתי בספטמבר השנה.... וגם אצלנו מלא חשבו ש-20 ק"ג זה קצת..... אבל תכלס זה הספיק לכולם. שלי הייתה איזה 15,16 קילו ולקחתי: 4 מכנסיים ליומיום. 9 חולצות בערך...(קצרות וארוכות סה"כ 9). אמממ לבנים.. לקחתי הרבה לא זוכרת חחח. 2 סווצרים ג'קט מעיל.. שלא השתמשתי בו אבל אתם יש מצב תצטרכו כי זה יותר בחורף. 2 זוגות נעליים. אמממ ועוד איזה חולצה לבנה לשישי...... ויש מצב עוד איזה חולצה ופ'ג'ימה..... קיצרר תכלס בלי חפירות לקחתי הרבה בגדים ועוד נשאר לי מקום =]... פשוט צריך לזכור שזה חו"ל ולא לסחוב סתם וד"אאא משהוו חשוב חלק מהמלונות אין בהם מעלית וצריך לסחוב ת'מזוודה לבד חחח אז תחשבו על זה.....=]

r o n n y L

New member
חצאיות וגופיות..?

לא נראה לי שזה בול הפריטים שכדאי לך לקחת לפולין

20 ק"ג זה מספיק

הייתי במרץ שזה שיא החורף וצריך מליון בגדים ולקחתי סט בגדים לכל יום (8 סטים) ועוד כמה חולצות בודדות למקרה שיבוא לי ללבוש אחת מהן... ולקחתי עוד זוג נעליים (חוץ ממה שהיה עליי) ואוכל (מלא).. ולבנים וכל זה והמשקל שלי היה בערך 17 ק"ג ושחזרנו עם כל הקניות שעשיתי עדיין לא עברתי את ה-20 ק"ג אז זה בהחלט מספיק

את יכולה גם להכניס יותר מ20 קילו

אני הכנסתי 23 ולא אמרו לי כלום.. חצי מהמשלחת שלי הביאו יותר מ20 קילו.. בהצלחה מתוקה..ותהני..

בהלוך עוד מעבירים הבעיה בחזור......

בהלוך הם עוד מעבירים טיפה מעל 20 ק"ג אבל בפולין ממש עשו בעיות למי שעברו את ה-20 ק"ג (איפו אם זה היה פחות מחצי קילו) הכריחו אותם להעביר דברים לתיק גב או לסחוב ביד וזה... .

חח אבל תמיד חוזרים עם פחות

אני חזרתי עם 18 ככה.. כי כל האוכל והממתקים שלוקחים יורד.. ואת לא מוסיפה עוד כלום חוץ ממתנות שזה בתיק גב.. המשקל יורד..

אם כבר משקל../images/Emo104.gif

איך קורה שבתאריך שממריאים ובודקים ת'משקל של המזוודות יוצא נגיד 26 ק"ג ובחזרה ששוקלים אותן שוב (יענו בפולין) המשקל יותר נמוך? יכוליות שהמשקל של הפולנים לא מכוייל? (אני אומר את זה כי זה קרה כמעט לכל המשלחת שלי, ואם אתם רוצים לשאול אז אני אחסוך מכם- לא! העברנו בגדים וכאלה מהמזוודה לתיק גב. אני אפילו עשיתי הפוך ויצא שבחזור המשקל היה 19 ק"ג)

NYMets Man

New member
בד"כ זה קורה הפוך

אני נסעתי, היה לי 17 קילו וחזרתי עם 20. אז נכון שאני מוסיף מעט דברים, וקניתי חולצה וחצי, אבל ההסבר הוא שפשוט אנשים נוטים לא לדעת לקפל כמו שצריך ומכניסים הרבה מאוד אוויר פנימה. אבל בקשר למה שאתה אמרת, בחיים לא שמעתי על זה :|

הסבר....

ההסבר היחידי הוא שאנשים לוקחים איתם מלא אוכל לפולין ואוכלים את זה שם ואז בחזור אין להם את המשקל של האוכל...

למעלה