מה לקנות בחו"ל? Milestone או Droid?

DToNAToR

New member
מה לקנות בחו"ל? Milestone או Droid?

אני נוסע לארה"ב עוד יומיים ורציתי להתחדש שם בטלפון חדש. המטרה היא בסופו של דבר שהוא יעבוד ברשת אורנג' ועם עדיפות לדור שלישי. לפי הפלאפון בידי (ה E65 של נוקיה), דור שלישי מופעל כשאני עובר למצב של UMTS בעוד שמצב GSM שם אותי בדור שני. לפי מה שראיתי, דווקא הגרסה האמריקאית (ה Droid) תומך ברשת UMTS. אני צודק? ללכת על הגרסה האמריקאית או שאני משמיט משהו? תודה מראש.

nimrod m

New member
לדעתי DROID לא יתאים בארץ

ממה שראיתי הוא מיועד לשוק CDMA בלבד ולא UMTS/GSM. אבל יתכן ויש מספר גרסאות. לMilestone יש שתי גרסאות. לדעתי שתיהן יעבדו בישראל (כדאי לוודא). קח בחשבון שהטלפון לא תומך בעברית (לא מציג עברית כלל). בקיצור - למא לא Nexus one? (אם תביא אחד כזה אחליף אתך בשמחה את המיילסטון שלי...) נמרוד.

DToNAToR

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אז בעצם למקד את עצמי על הגרסה האירופאית ולוודא תמיכה ב GSM/UMTS. לגבי העיברית - ראיתי פה שמועות שבגרסה 2.2 זה אמור להיות מסודר. ובינתיים, יש טריקים עם הוספת פונטים שלמיטב הבנתי לא באמת בעיה להשתמש בהם. אני לא רוצה את הנקסוס כי אני פשוט לא אוהב איך שהוא נראה (כן, אני כנראה בין הבודדים שחושבים שמיילסטון נראה טוב
) והעובדה שאני מעדיף מקלדת QWERTY. ואם יש לך את המיילסטון אשמח לשמוע חוות דעת אישית עליו ...

Ccyclist

Well-known member
באירופה מוכרים דרויד בגרסאת GSM

כבר לפני כמה חודשים ראיתי דוריד של מוטרולה בחנויות, ופה יש רק רשתות GSM.

למעלה