מה לקנות לו?

מה לקנות לו? ../images/Emo150.gif

יש לו בקרוב יומולדת, ונחגוג עוד מעט גם 4 שנים יחד. אתן מכירות את זה, כל הרעיונות כבר נגמרו. יש רעיונות? נראה לי שהיו כבר שרשורים כאלה, אבל אני לא יודעת איך להגיע אליהם.

אופה3

New member
שביב שני, חשבת פעם על דיסק עם שיר

שמוקדש אך ורק לו, יש את החברה שי במתנה, את מתקשרת מוסרת את הפרטים, האופי, התחביבים וכאלה, הם כבר ישאלו אותך, וידריכו אותך. ואז יגיע אליכם הביתה דיסק באריזת מתנה, עם שיר בשבילו, אני עשיתי את זה לבעלי, בזמן שהוא עוד היה החבר שלי והוא היה מרוצה . תנסי שבת שלום האופה

Ronnie*

New member
בעיה מוכרת...

נורא קשה להמציא רעיונות חדשים אחרי כל כך הרבה זמן ביחד... בזמנו היו כאן הצעות לגבי ספורט אתגרי (צניחה חופשית, שיעור טיס). נראה לך שהוא יאהב משהו כזה? חוץ מזה יש אפשרויות בנליות יותר כמו שעון... אולי סוני פלייסטיישן? (אבל זה יקר נורא. חוץ מזה, אם הוא לא אוהב מחשבים, זה בטח לא יתאים). ודבר אחרון - אני אוהבת לקנות מתנה שמורכבת מכמה דברים קטנים, אם אין לי רעיון למשהו גדול (נניח, קניתי לאחותי קופסה יפה לאחסון שבתוכה שני זוגות תחתונים, מחברת עם כריכה קשה שעליה ציור יפה, משהו לאמבטיה ומדבקות. אבל זו מתנה של בנות, והיא שטותניקית כמוני...). כשאורי היה בן 20 קניתי לו 21 מתנות קטנות (קטנות באמת), כל אחת עטופה לחוד... זה היה נחמד. עד כאן הגיגי בשעת לילה מאוחרת זו... מקווה שמשהו מזה יעזור...

אכן בעיה...

ספורט אתגרי - לא נראה לי שהוא יתלהב, ובטח לא מהדוגמאות לעיל (יש לו פחד גבהים...). שעון - קנו לו הורי לאירוסין. סוני פלייסטיישן - ממש לא הכיוון, כפי שהבנת כבר
. עכשיו אני חושבת על ארנק (שהוא צריך), וגם משהו יפה למברשות שיניים (כי מה שהיה לנו נפל והוא גם מגעיל). אמנם זה מתנה לבית, אבל נראה לי שאם לא נקנה אותן אחת לשני, לא נקנה אותן בכלל. (נקווה לקבל קצת דברים יפים לבית לחתונה, או לפחות כאלה שאפשר להחליף...).

שמופית

New member
אולי משקפי שמש ???../images/Emo98.gif

קניתי לתמיר יומולדת שעבר (של ג´ולבו) והוא מאוד מרוצה ועדיין לא איבד/שבר אותן
עוד רעיונות: אולי תיק חדש (או תיק גב טוב לטיולים) מה עם מקדחה ? (תמיר אמר לי פעם שזה משהו שכל גבר רוצה...
) או משהו שקשור לעבודות ? - אם הוא אוהב לעבוד בגינה אז אפשר סט כזה לגנן כמו שיש באייס. הוא אוהב לקרוא ? אולי תעשי לו מנוי לאיזה שבועון/ירחון שבו הוא מתעניין ? (זה אחד הרעיונות שלי ליומולדת של תמיר. הוא אוהב את הירחון "מדע פופולרי"). או שאולי פשוט תתני לנו עוד קצת חומר רקע על הבחור, שנדע לכוון קצת יותר למטרה (אני יורה באפלה...)

שמופית, תודה על המחשבה ../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

משקפי שמש זה באמת רעיון טוב. הוא צריך. שלו כבר ממש שרוטות, רואים יותר טוב בלעדיהן... מקדחה - באמת כל גבר רוצה, ולכן יש לו כבר... לא אוהב לעבוד בגינה. לא אוהב ספורט אתגרי. לא אוהב מחשבים וגאדג´טים. ירחון/שבועון - מתעניין במשפטים העו"ד שלי, אבל כל כתב עת משפטי מגיע אליו לעבודה, אז לא כדאי. נראה לי שהמתנות שהגיעו לקו הגמר הן: בגד משקפי שמש ארנק משהו למברשות שיניים. הבעיה שאף אחת מהמתנות אינה כל כל "משמחת" ומיוחדת. יש את השיר הזה של יהודה אטלס, הבאתי את הספר לצטט לכם: "חולצה חדשה,/ אפילו מיוחדת,/ אל תביאו לי אף פעם/ ליום ההולדת;/ כי דבר/ שקונים גם ככה/ כל השנה - / זה בכלל לא מתנה". בשנה שעברה אחת המתנות היתה קורס בישול של טעמים (שבסוף התבטל), והשניה מסאג´ וכניסה לחדר כושר ובריכה

שמופית

New member
בכיף... אני עוד חודש מצטרפת

לתהיות של "מה לקנות לו"... חשבתי על עוד משהו : אם הוא עו"ד, אז בטח יש לו שולחן משלו, אז אולי משהו לשולחן ? כזה ממתכת לתפוס ניירות, או לכרטיסי ביקור או סכין לפתיחת מכתבים או חותמת עם השם ומס´ עו"ד ? או אולי מסגרת יפה ואלגנטית עם תמונה של שניכם ?

תודה יקירתי

קניתי לו לכבוד העבודה החדשה קליפס לשולחן עם אפרוח... לכרטיסי ביקור - בכל זאת בורגני מדי עדיין. ויש לו תמונה שלי על רקע פראג היפה במשרד. אני חושבת על אחת המתנות שאמרתי וארוחה במסעדה טובה.

fila

New member
למה תמיד צריך להפתיע במתנה

יוצאת דופן? מה עם משהו שהוא צריך או רוצה - אולי זה הזמן לרענן את קולקציית הבגדים שלו לקיץ? או אולי נעליים מדהימות שראיתי באלדו או בקסטרו מן לגברים? אני מאוד אוהבת לקנות דברים כאלה לשמעון ולהפתיע עם כל מה שמסביב

rona25

New member
צודקת! ../images/Emo45.gif

לבעלי היה לפני שבועיים יומולדת ופשוט שאלתי אותו מה הוא רוצה (מנוי למגזין מקצועי בתחום שלו) ופשוט קניתי לו (אמנם לא רומנטי אולם שימושי)

יעלי2

New member
אני שואלת אבל לא מקבלת תשובה

הוא פשוט לא ממש צריך שום דבר מסוים. אז אני שוברת את הראש בינתיים. ואוספת רעיונות.

למעלה