מה לקנות לו?

מה לקנות לו?

לא מבינה בזה כלום. ממש אשמח לעזרה...
רוצה לקנות לאחי הגדול (בן 40) קונסולת מחשבים ליום ההולדת.
מה לקנות לו?
מה הכי שווה ולא יקר? ושלא יהיה מסובך להתחבר, המקסימום שלו זה משחקים בפלאפון.
מה המחיר כולל? ל-מה לשים לב?
בקיצור, כל מה שיעזור לי להתכוונן על מתנה שווה ביותר.

תודה מראש לעונים.

evilplate

New member
אם המקסימום שלו זה משחקים בפלאפון...

אז לא בטוח בכלל שזו תהיה קנייה טובה מהצד שלך, אחיך הוא מה שנקרא משתמש קז׳ואלי שזה בערך 95% מאלו שמשחקים משחקים וזה גם כולל את אמא שלי בת ה 50+ :)
&nbsp
הוא אוהב משחקים פשוטים ונגישים שהוא שורף עליהם כמה דקות פה ושם, משחקים על הקונסולה זה עסק אחר לגמרי והם נועדו למשתמשים יותר כבדים שרוצים לשחק במשחקים הרבה יותר תובעניים (וגם מושקעים ויקרים יותר) שדורשים גם יותר מיומנות ועומק מצד המשתמש, ככה שיש פה גם תהליך לימוד מסויים בניגוד לנגישות ולקלות שמציעים משחקי הסמארטפון.
&nbsp
אם לאחיך אין ניסיון ועניין בגיימינג מסוג כזה אז רוב הסיכויים שהוא ינטוש את המכשיר או מקסימום ישתמש בו כנגן נטפליקס או משהו, את צריכה לחשוב טוב אם את רוצה לתת השקעה של כמה אלפים במשהו שלא בהכרח ידבר אליו.

אני חושבת דווקא שיש פוטנציאל שיתמכר לזה

הוא אוהב גאדג'טים ומשחקים ואתגרים ויש סיכוי די סביר שיהפוך למשתמש כבד.
האם ps4 slim יתאים לו?

evilplate

New member
סבבה אם את רוצה ללכת על זה

אני ממליץ לך על פס4 סלים, רק רוצה לציין שיש שני דגמים שונים של פס4 - הסלים שזה הדגם האורגינלי רק בגרסה מוקטנת יותר ואת ה PS4 Pro שזה דגם למשתמשים ״מתקדמים״ יותר עם יכולות גראפיות וטכניות משופרות, מן הסתם הוא גם יקר יותר וגדול יותר.
&nbsp
בכנות, אני עצמי כמשתמש כבד אם הייתי קונה היום פס4 הייתי הולך על הפרו בלי למצמץ, הוא שווה מבחינתי את התוספת במחיר, אבל במקרה של אחיך לפי התיאור שלך ממליץ לך ללכת על הסלים.
&nbsp
אחרי שתקנו את המכשיר אני ממליץ עבורו לפתוח משתמש אמריקאי, שם יש חנות דיגיטלית עם משחקים במחיר זול יותר מאשר הישראלית, יש שם גם סיילים ומבצעים שווים הרבה יותר, הוא יצטרך למצוא כתובת מזוייפת בארצות הברית בשביל זה, שזה שטויות.
&nbsp
צריך לציין שאם הוא ירצה לשחק בקונסולה אונליין נגד/ עם אנשים אחרים הוא יצטרך לשלם דמי מנוי לשירות אונליין בגובה 50$ לשנה (על המשתמש האמריקאי שלו), הדמי מנוי האלו יתנו לו כל חודש שני משחקים קטנים לרוב לפחות (לא נלאה אותך בפרטים אבל אלו לרוב משחקים שנעשים בתקציב נמוך יותר, עדיין הם בדר״כ מושקעים הרבה יותר ממה שיש בסמארטפונים) ובמבצעים וסיילים יש לפעמים מחירים מיוחדים לאלו שרשומים לשירות האונליין הזה, לשירות הזה קוראים Playstation Plus.
&nbsp
אם יש לך עוד שאלות את מוזמנת.

תודה רבה!

על התגובה המפורטת. עזרת לי מאוד מאוד

למעלה