שמלת תחרה1
Well-known member
שאלה שגרתית שאנו שואלים את היקר לנו לכבוד יום ההולדת.
אם בעל השמחה מבקש משהו יקר תכבדו את בקשתו?
לא בהכרח. במקרה כזה אחפש משהו בעצמי בתקציב מתאים. בכלל, אצלנו מבקשים 'רשימת מתנות' שהחוגג יכתוב, כדי שכל אחת ואחד יוכל לבחור משהו שמתאים לו רעיונית ותקציבית. לא תמיד הבקשה ממולאת אמנם, אבל כך היה נהוג גם כשגדלתי.שאלה שגרתית שאנו שואלים את היקר לנו לכבוד יום ההולדת.
אם לא בהכרח, למה לשאול מתחילה?לא בהכרח. במקרה כזה אחפש משהו בעצמי בתקציב מתאים. בכלל, אצלנו מבקשים 'רשימת מתנות' שהחוגג יכתוב, כדי שכל אחת ואחד יוכל לבחור משהו שמתאים לו רעיונית ותקציבית. לא תמיד הבקשה ממולאת אמנם, אבל כך היה נהוג גם כשגדלתי.
כי הכוונה והרצון הטוב, כלומר המטרה היא כמובן כן לקנות את מה שהחוגג מבקש. עדיף לי לקנות לה/לו משהו שהוא באמת זקוק לו או מעוניין בו, מאשר סתם משהו שלי היה נראה מתאים אבל הוא יזרוק למחרת כשלא אסתכל לפח. עם זאת, אם יגזים בבקשותיו, כמו למשל יכתוב משהו יקר שלא רלוונטי לרכוש לו במסגרת מתנת יום הולדת, או אז מה לעשות, הוא יגלה שלא יימצא מישהו שיקנה לו את הנ"ל. זבש"ואם לא בהכרח, למה לשאול מתחילה?
בית. פררי מהניילונים. חדר קולנוע ביתי מאובזר. כאלה.לא בהכרח. במקרה כזה אחפש משהו בעצמי בתקציב מתאים. בכלל, אצלנו מבקשים 'רשימת מתנות' שהחוגג יכתוב, כדי שכל אחת ואחד יוכל לבחור משהו שמתאים לו רעיונית ותקציבית. לא תמיד הבקשה ממולאת אמנם, אבל כך היה נהוג גם כשגדלתי.
חדר קולנע? איפה תמונות?בית. פררי מהניילונים. חדר קולנוע ביתי מאובזר. כאלה.
אין לי כך שאין לי מה לצלם. אבל אפשר למצוא תמונות במרשתת..חדר קולנע? איפה תמונות?
לא פחות ולא יותר פררי מהניילוניםבית. פררי מהניילונים. חדר קולנוע ביתי מאובזר. כאלה.
שואלים, ואם בעל השמחה רוצה משהו יקר- מאחדים תקציב עם עוד בני משפחהשאלה שגרתית שאנו שואלים את היקר לנו לכבוד יום ההולדת.
צודקת. שכחתי לרשום את האפשרות הזאת, אך גם אצלנו עושים זאת מעת לעת. הכל תלוי עד כמה הבקשה מוגזמת או ריאלית.שואלים, ואם בעל השמחה רוצה משהו יקר- מאחדים תקציב עם עוד בני משפחה
תראה, מי שיבקש מכונית חדשה לא יקבל אותה. כשהנכד רצה כסא מחשב מיוחד לגיימרים צירפנו תקציבים. כך גם כשהנכדה רצתה טלויזיה חכמה (לא גדולה) לחדר שלהצודקת. שכחתי לרשום את האפשרות הזאת, אך גם אצלנו עושים זאת מעת לעת. הכל תלוי עד כמה הבקשה מוגזמת או ריאלית.
אני לא שואלשאלה שגרתית שאנו שואלים את היקר לנו לכבוד יום ההולדת.
הכי חכם, לא שואל, לא מאכזב.אני לא שואל
מזמין איזה מארז שוקולדים ממקס ברנר ונותן
(כמובן שאם יש בעיות סוכרת אני לא מביא)
תזכירי לי להזכיר לך את זה כשתקבלי מארז שוקולדהכי חכם, לא שואל, לא מאכזב.
פררו רושה
הנכדה שלי איתי התחפשה לשוקולדהאני לא שואל
מזמין איזה מארז שוקולדים ממקס ברנר ונותן
(כמובן שאם יש בעיות סוכרת אני לא מביא)
מאמינה שהערב תגנוב, כרגע רק קיבלתי תמונות. הבת שומרת ששוקלד, בצל. לא יגיעו לבלנקה.פררו רושה
לא פחות ולא יותר
מאמין שהיא מתוקה כמו הסבתא שלה
ושאלה , בלנקה לא גנבה כמה כדורים?![]()
פררו רושה
גם אסור לכלבים לאכול שוקולדלא יגיעו לבלנקה.
אסורים על בלנקה, שוקולד, בצל, וחלק מעצם.פררו רושה
לא פחות ולא יותר
מאמין שהיא מתוקה כמו הסבתא שלה
ושאלה , בלנקה לא גנבה כמה כדורים?
גם אסור לכלבים לאכול שוקולד
אם המתנה יקרה מתארגנים מספר אנשים וקונים יחד .שאלה שגרתית שאנו שואלים את היקר לנו לכבוד יום ההולדת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.