לדעתי תקנה את הגופיות האלה שהרבה בנים לובשים..נראה לי שזה יתאים לך-זה דיי שולט בקיץ הזה ממה שראיתי.ואני אוהבת מכנסי 3/4 על בנים-מבד רגיל(כמו שבלינק 182 מתלבשים=ממש יפה!) וגם ג'ינס פדלפון ממש חמוד.
כמו שכבר אמרו לך -- גופיות. אני חושב ששווה לתת הצצה בTNT למה יש שם לפעמים דברים נחמדים ואני תמיד ממעיט בערכם. מפוקס תתרחק. קסטרומן סבבה אבל כרגע אין להם משהו טוב... רק שאריות של קיץ וטפטופי חורף של מעבר. מכנסיים- ג'ינסים, לך לדיזל הכי מומלץ אבל זה 500/600 שקל.... אם לא אז תעשה סיבוב בקרוקר או לי קופר למרות שאני אישית חושב שיאן מה להשוות לדיזל... >> וג'ינס זה דבר לטווח יותר ארוך במיוחד אם זה השקעה של 500 שקל אז עזוב שלושתרבעי למרות שזה פצצה פשוט זה לא ישמש אותך בחורף שממשמש ובא ועד הקיץ הבא זה עלול להיות פאסה או שסתם כבר לא יבוא לך עליו. אקיצר כמו שאמתרי בכותרת זה שאלה כללית א לך לקניון או לשינקין תעשה סיבוב בכל החנויות וסתכל מה נראה לך טוב, אם זה ממוצא חן בעיניך תמדוד ואם זה נראה טוב תיקח. -- מומלץ לקחת ידידה או חברה בשביל הייעוץ של מה יפה עליך (אם אתה שואל פה אז כנראה קשה לך להחליט לבד) ואפשר תמיד להעזר במוכרים... זה לא בושה לבקש עזרה ואם הוא הומו (וואי יש המון מוכירם כאלה היום לאדע למה) אל תרתע דווקא יש להם טעם טוב (למרות שלפעמים הם קיצוניים מדי) ומקיסמום תדחה בעדינות נסיונות חיזור טוב-- אז בהצלחה!
יו, הם משגעים ת'שכל... הם פשוט נדבקים ולא מרפים. אני ישר מעיף אותם. בלי קופר מה עשיתי למוכרת עד שקניתי בגד ים, שיגעעעעעעעתי אותה... חחח... אבל זאת העבודה שלהם
עם "לא תודה" מנומס... עם כל הכבוד אליהם ואל העבודה שלהם (ויש לי כבוד בתור מוכר לשעבר)- כשאני נכנס לחנות בגדים אני אוהב לראות דברים ולקנות ע"פ הטעם שלי... אני לא צריך שהם יכוונו אותי וינסו לשדל אותי לקנות דברים שאני לא אוהב... זה סתם מעצבן אותי...