מה לקנות מתנה לגיוס?

מה לקנות מתנה לגיוס?

החבר הכי טוב שלי התגייס לפני שבוע וחצי אבל לא היה לי זמן לקנות לו מתנה. אם בואו נגיד שהוא אחד שיש לו ממש הכל... אבל בכל זאת, יש לכם רעיונות ?

כתבי לו פאקינג שיר:)

או צרבי דיסק עם השירים שאת יודעת שהוא ירצה לשמוע בנסיעות או בכל זמן שרוף שלו בצבא.. (נו בחייאת, בשביל זה אפשר לצרוב, בלי כל בעיות מוסר)

ספר טוב

אני באופן אישי הייתי קונה לו את הספר "אודות מלחמת גאליה", שכתב יוליוס קיסר בין השנים 58-51 לפנה"ס. הוא ישמח מאוד על כך שהוא לא משרת בצבא הרומי, אלא בצבא מודרני במאה ה-21..... אגב, אם אתה לא מוצא עותק של הספר בעברית, אני מוכן לתרגם לך את הספר מלאטינית.
דויד

סיונתו

New member
כן!

גם לי היתה את הבעיה הזאת עם חבר שלי... דבר ראשון... לא הוא התגייס? דבר שני- קירבולית זה הדבר הכי טוב שאפשר לתת לחייל (חבל שנזכרתי בזה אחרי הטירונות והקורסים) קר נורא בטירונות (אם ישנים באוהל אז בכלללל) ויש כירבוליות ב-30 שקל כאלה חמודות ששמים בשק"ש

סיונתו

New member
עוד משהו...

דברים שחיילים תמיד צריכים- סטוק של בוקסרים... בגדים חמים כאלה של חורף... כל מיני כאלה ממתקים...

מטורפים כולכם!

דבר ראשון אני גבר! ואתם אומרים לי "תכתוב שיר" "ותקנה לו בוקסר" התחרפנתם?! הוא החבר הכי טוב, יעני האח שלי גנובים אתם שתהיו בריאים בכל מקרה..תודה..

Starving Marvin

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"מאמי-אהמ, אני מתכוון- אח שלי, מילאתי לך את האמבטיה בבונבוניירה ופרחים, ובערב אני לוקח אותך לארוחה רומנטית, בסדר מתוק- כלומר- גבר גבר?"

Marvin ו"החיים בקיבוץ" מצחיקים אתם!

מטורפים לגמריי, אבל גם מצחיקים! אלק "בסדר מתוק, כלומר גבר,גבר" חחחחחח יש לבנאדם הכלללל (והוא התגייס למשטרה צבאית) יש לו מילארד וחצי דיסקים, אין לי מה לצרוב לו מה אתם אומרים? (נו פרובלם וויט מוני). ת-ו-ד-ה

וואי סליחה אחי:)

עשה לו טובה, או שתצרוב לו דיסק עם השירים שהוא הכי אוהב, או שתביא לו שק ממתקים.. זהו... תאמין לי, אם תכתוב לו שיר מצחיק, זה לא יהפוך אותך לידידה שלו.. אם אתה חבר מספיק טוב שלו, הוא יצחק ויאהב את זה. אולי גם ייתן לך נשיקה. חח סתם סתם עמי

למעלה