מה לקנות??

zigzag02

New member
מה לקנות??

שלום חברים

אני חדש פה-חיפשתי מאמר מתאים במאמרים אך לא מצאתי במידה ויש כזה אשמח לקבל קישור

בכול מקרה אני מעוניין לקנות מכונת קפה תקציב עד 3500 הכול כולל הכול(מכשיר,כוסות וכו')

דרישות מהמכשיר אספרסו באיכות טובה+ עד שש כוסות ביום

ניתן יהיה גם להקציף חלב

קצת קראתי וגם ביקרתי בכמה חנויות,מכונות קפסולות הבנתי שיקרות לאורך זמן(עלות קפסולה) יש להם את היתרונות שלהם אך הבנתי-תתקנו אותי אם אני טועה שהטעם לא מגיע לרמת מכונות ידניות, ואוטומטיות.

מבחינת מכונות ידניות ראיתי וטעמתי עד עתה קפה ממכונת ג'אגה קלאסיק ו graef es 85 האספרסו במכונה הראשונה היה טעים לי יותר אך יכול להיות שפשוט הקפה לטעמי יותר,בכל מקרה שתי המכונות האלה צריכות מטחנה צמודה .

אפשרות שלשית מכונות אוטומטיות.

מה אתם אומרים עד עתה?

האם טעם הקפה במכונות האוטומטיות מגיע ברמתו לקפה במכונה ידנית?

האם שימוש בפודים במכונות ידניות הוא מבחינת הטוב מהכול-לא צריך מטחנה,זו אינה קפסולה-אין ליכלוך?

תודה לכם

עמית

dimab

Member
במחיר שציינת אני יכול להמליץ לך על...

...גאג'יה קלאסיק. במקרה ראיתי שיש עכשיו מבצע סוף השנה באמיגו (אין לי קשר עסקי לא איתם ולא עם אף אחד אחר): הם מוכרים אותה יחד עם המטחנה של גראף CM-70 במחיר די סביר של 2890 ש"ח.
תוסיף לכך כוסות, כד הקצפה, טמפר טוב, נוק בוקס - ועדיין יצא לך קצת עודף מתקציב.
זאת כמובן לא האופציה היחידה, אבל לי אישית הייתה המכונה הזאת איזה 7 שנים והייתי מאוד מרוצה ממנה, כך שזאת המלצה ממקור ראשון.
בהצלחה.

oferlev9

New member
ללא ספק: רנצ'יליו סילביה

במרבית הביקורות בארץ ובעולם נחשבת למכונה הביתית הטובה ביותר במחיר הזה

אפשר להשיג אותה במחיר שציינת למשל כאן:
http://www.kedmagift.co.il/default.asp?catid={97A0D8CB-2881-4545-9E32-62B1E115D9A1}&details_type=1&itemid={7A44BF68-1003-421D-B541-EA19C9D72261}

נכון שזה לא משאיר לך תקציב למטחנה אבל שווה להתאמץ או לדחות קצת את קניית המטחנה

dimab

Member
בעצם ראיתי עכשיו שלקדמה יש אחת מהתצוגה...

ב-2490ש"ח - זה כמעט מחזיר אותך למסגרת התקציבית. אם הם נותנים עליה אחריות, הייתי שוקל את זה ברצינות: המכונה היא סוס עבודה, כך שכמה חודשי עבודה בתצוגה לא יגרעו ממנה.
ההבדל העיקרי בין הסילביה לקלאסיק הוא בדוד: לקלאסיק יש דוד יותר קטן ועשוי אלומיניום, שלזה יש יתרון אחד וחסרון אחד. היתרון הוא שלוקח לו פחות זמן להתחמם (לי למשל בבוקר זה היה חשוב מאוד). החיסרון שכשאתה מכין קפוצ'ינו - יש לך הרבה פחות אדים להקצפה. בהכנת אספרסו זה לא מורגש כלל, ואני בטוח שדובי דבש כאן יגיד לך שגם בקפוצ'ינו זה לא משנה
, אבל לי זה קצת הפריע.
הגוף של סילביה גם עשוי נירוסטה - שלזה יתרון לאורך זמן.
חוץ מזה, שתי המכונות יכינו לך (תיקון: אתה תכין בעזרתן
) קפה באותה איכות גבוהה.

zigzag02

New member
תודה לכול המגיבים-שאלתי גם לגבי אוטומטיות ושי

ושימוש בפודים במכונות ידניות מה דעתכם

תודה

oferlev9

New member
בשני המקרים (אוטומטית ופודים) לא תקבל תוצאה

שמתקרבת - מבחינת איכות הקפה , לרנצ'יליו סילביה עם מטחנה

Yehuda Badihi