מה לקנות??
שלום חברים
אני חדש פה-חיפשתי מאמר מתאים במאמרים אך לא מצאתי במידה ויש כזה אשמח לקבל קישור
בכול מקרה אני מעוניין לקנות מכונת קפה תקציב עד 3500 הכול כולל הכול(מכשיר,כוסות וכו')
דרישות מהמכשיר אספרסו באיכות טובה+ עד שש כוסות ביום
ניתן יהיה גם להקציף חלב
קצת קראתי וגם ביקרתי בכמה חנויות,מכונות קפסולות הבנתי שיקרות לאורך זמן(עלות קפסולה) יש להם את היתרונות שלהם אך הבנתי-תתקנו אותי אם אני טועה שהטעם לא מגיע לרמת מכונות ידניות, ואוטומטיות.
מבחינת מכונות ידניות ראיתי וטעמתי עד עתה קפה ממכונת ג'אגה קלאסיק ו graef es 85 האספרסו במכונה הראשונה היה טעים לי יותר אך יכול להיות שפשוט הקפה לטעמי יותר,בכל מקרה שתי המכונות האלה צריכות מטחנה צמודה .
אפשרות שלשית מכונות אוטומטיות.
מה אתם אומרים עד עתה?
האם טעם הקפה במכונות האוטומטיות מגיע ברמתו לקפה במכונה ידנית?
האם שימוש בפודים במכונות ידניות הוא מבחינת הטוב מהכול-לא צריך מטחנה,זו אינה קפסולה-אין ליכלוך?
תודה לכם
עמית
שלום חברים
אני חדש פה-חיפשתי מאמר מתאים במאמרים אך לא מצאתי במידה ויש כזה אשמח לקבל קישור
בכול מקרה אני מעוניין לקנות מכונת קפה תקציב עד 3500 הכול כולל הכול(מכשיר,כוסות וכו')
דרישות מהמכשיר אספרסו באיכות טובה+ עד שש כוסות ביום
ניתן יהיה גם להקציף חלב
קצת קראתי וגם ביקרתי בכמה חנויות,מכונות קפסולות הבנתי שיקרות לאורך זמן(עלות קפסולה) יש להם את היתרונות שלהם אך הבנתי-תתקנו אותי אם אני טועה שהטעם לא מגיע לרמת מכונות ידניות, ואוטומטיות.
מבחינת מכונות ידניות ראיתי וטעמתי עד עתה קפה ממכונת ג'אגה קלאסיק ו graef es 85 האספרסו במכונה הראשונה היה טעים לי יותר אך יכול להיות שפשוט הקפה לטעמי יותר,בכל מקרה שתי המכונות האלה צריכות מטחנה צמודה .
אפשרות שלשית מכונות אוטומטיות.
מה אתם אומרים עד עתה?
האם טעם הקפה במכונות האוטומטיות מגיע ברמתו לקפה במכונה ידנית?
האם שימוש בפודים במכונות ידניות הוא מבחינת הטוב מהכול-לא צריך מטחנה,זו אינה קפסולה-אין ליכלוך?
תודה לכם
עמית