מה לראות אחרי און דונג? (או מחפשת המלצה לדרמה)

milly12

New member
מה לראות אחרי און דונג? (או מחפשת המלצה לדרמה)

טוב, אז און דונג בשלבי סיום (אני בפרק 16), אז התחלתי לחשוב כבר על הדרמה הבאה...
למישהי יש איזשהו רעיון? עדיפות לקומדיה רומנטית, אבל גם דרמה אפשרית.
משהו שיסתדר טוב אחרי און דונג.
משהו אולי מהרשימה שפורסמה לא מזמן על הדרמות שהשפיעו במחצית 2015? ראיתי את הרגי אותי, רפאי אותי ואת ג'קיל, הייד ואני. (ושוב סליחה אם טעיתי בשמות, אני הורסת שמות סדרתית
)

nuly123

New member
מתכוננת ליום שאחרי?

האמת שגם לי לא היה קל להמשיך הלאה אחרי און דונג...

אני נהניתי השנה מ-Ho Goo's Love. זו קומדיה רומנטית מצחיקה וגם מרגשת, ומאוד אהבתי את הראשי שם.

ואם את מחפשת משהו מרענן ושונה, את יכולה לנסות את Heard it Through the Grapevine. היא מוגדרת כקומדיה שחורה, וזו אחת הסדרות היותר מקוריות שראיתי.

עוד המלצה זו העונה הראשונה של Let's Eat שהייתה ממש כייפית (אבל לא מומלצת לצפייה על בטן ריקה
). אהבתי גם את העונה השנייה, אבל הדעות לגביה חלוקות.

ואם עדיין לא צפית בהן - אני נהניתי מאוד גם מפינוקיו ומ-Healer.

צפייה מהנה במה שתבחרי

Larc En Ciel

New member
מסכימה לגבי העונה הראשונה של Let's Eat היא כ"כ כיפית

שלא מרגישים שהיא עוברת בכלל
.

cheburasha

New member
לא טעית בשמות בכלל

בא לך אולי לראות את החברה הגבוהה? היא לקראת הסיום (שבוע הבא שני פרקים אחרונים) אני צופה בה ובאון דון במקביל וזה לא מפריע אז אולי גם לך ילך טוב. סדרה נחמדה מאד. לא ברמה של און דון אבל עדיין כייפית לדעתי.

milly12

New member
תודה לכן

אכן מתכוננת ליום שאחרי...עברתי לא מזמן חודש בלי דרמות
ולא ממש בא לי על עוד תקופת יובש, אז חשבתי שעדיף להתכונן מראש...
וטוב ששאלתי כי נתתן לי כמה רעיונות ממש נחמדים (עכשיו הבעיה קצת הפוכה, מה לבחור
)
לגבי LET'S EAT, עד כמה היא מתאימה לצמחוניים? אפשר להסתדר?
נכון לעכשיו אני מתלבטת בין פינוקיו לבין החברה הגבוהה...אולי אעשה מה שהמלצתן לי בעבר, אראה פרק מכל אחת ואחליט או שאראה לסירוגין, יום ויום...
בכל מקרה, לגבי שמות, אני פשוט איומה. הפעם, במקרה יצא
אבל אני אף פעם לא בטוחה אם זה הרגי אותי, רפאי אותי או רפאי אותי, הרגי אותי (לא יודעת למה שמו לדרמה המקסימה הזאת שם כזה מבלבל שהמוח הסנילי שלי לא יוכל לזכור
)

nuly123

New member
בכיף... ולגבי Let's Eat

אני מניחה שזה תלוי במידת הרגישות שלך, ועד כמה מפריע לך לראות אנשים שאוכלים גם מנות המבוססות על בשר, צליית בשר וכו'. גם בדרמה קוריאנית ממוצעת יש בד"כ לא מעט סצנות של אכילת בשר. איך את מגיבה לזה?
אני יכולה להגיד רק שהם מצליחים בד"כ להציג בצורה אסתטית ואפילו מגרה מנות שבחיים לא הייתי מנסה (ואני לא צמחונית...). הסדרה נותנת הרבה זמן מסך לאוכל, אבל גם לתגובות, להבעות ולקולות של אנשים שנהנים מהאוכל.
אני מצרפת את הפתיח של העונה הראשונה + טיזר שאולי יעזרו לך להתרשם.

לגבי Kill me heal me - לשם יש צליל מעניין, והוא גם מקושר לסצנה מאוד ספציפית בסדרה

ואם בא לך לנסות דרמה שמשודרת בקוריאה, יש את The Time I Loved You שגם מתורגמת במקביל לעברית. היא לא ממציאה את הגלגל, אבל היא חמודה וקלילה (ואני די משוחדת לגבי לי ג'ין ווק
)

milly12

New member
לגבי אוכל, תלוי ברמת הגועליות וברמת הרגישות שלי באותו

הרגע
שזה מצב נזיל...
אם אני במצב צבירה יציב וזה לא כל כך מגעיל, אני מחליקה את זה אבל אם אני במצב רגיש או שהקטע עם האוכל ארוך או מגעיל מידי אני בדרך כלל מדלגת. והדבר גם נכון לדבי סדרות יפניות. השבוע הייתי צריכה להתמודד עם קימורה טאקויה שאכל סוס
וזה לא עבר טוב....יש רק תוכנית ווריאטי אחת שאני מצליחה להתמודד איתה כמו שצריך...

אני לא חייבת לראות בקצב קוריאה או דווקא דרמה שמשודרת עכשיו אבל חם
כל כך שבא לי משהו קליל אז אם זו הנוסחה שאני אוהבת...דרמה רומנטית...זה בהחלט נחמד...תודה, גם על ההמלצה הזאת.

לגבי קיל מי, היל מי...אין מה לעשות...לזכור את הסדר לא נראה לי שאצליח...

maayanro123

New member
Oh My Ghost!

היא משודרת עכשיו בקוריאה ויש כבר 6 פרקים (בסופ"ש ישודרו פרקים 7-8)..

2 הפרקים הראשונים קצת פחות טובים לפי דעתי, אבל זה משתפר בהמשך והיא חמודה וקלילה ומשעשעת

אם אהבת את The Master's Sun (בהנחה שראית אותה..) אני חושבת שתאהבי גם את הסדרה הזאת.

http://asianwiki.com/Oh_My_Ghost

אני מצטערת על התגובה המאוחרת, היו לי כמה ימים מטורפים

cheburasha

New member
עכשיו שאמרת שיש דמיון לThe Master's Sun

באדקתי שוב ובא לי לראות אותה! במיוחד אם היא כזו קצרה...
תודה על ההמלצה!

maayanro123

New member
יש לה 16 פרקים, זה רגיל..
ובכיף, אני מקווה שתהני ממנה

גם ישמצב שנוכל לפתוח עליה שרשורים, אם אני כבר לא היחידה פה שצופה בה, וזה תמיד מוסיף..

cheburasha

New member
אבל אני לא יודעת אם אצפה בה בקצב השידור

היא לא בעדיפות אצלי והתכוונתי קודם לראות את It's Okay, That's Love אבל נראה... בכל מקרה זה יהיה באיחור כי אראה אותה בדיבוב

milly12

New member
הי, תודה על ההמלצה

קודם זה ממש לא מאוחר, וחוץ מזה, ברור שלכולנו יש חיים מחוץ לפורום.
מקווה שהלחץ נרגע.

שוב שפים ...כמה קטעי אוכל יש בדרמה הזאת כי את מאסטר סן אהבתי.

maayanro123

New member
עכשיו הלחץ נרגע סופסוף

בדיוק בזמן לסופ"ש

ממ יש קצת אוכל כי הבחור הראשי מנהל מסעדה והדמות הראשית עובדת אצלו אז לא ממש אפשר להתחמק מזה, אבל הדגש הוא לא על זה. ב Let's Eat יש דגש הרבה יותר גדול על אוכל ועל ההכנה שלו ועל אכילה בכללי..

אני אהיה קצת שטחית, אבל לפאנסרביס יש פה צידוק עלילתי הפעם
(גם אם הראשי לא ממש הטעם שלי..)

למעלה