מה לשבת?
אצלנו סלט חומוס עם חאוויג' כי אין לי כמון מרוב קציצות... יצא טעים להפליא
סלט מגרגרי תירס שהורדו מהקלח וטרם הוחלט עם מי לשדכם. בינתיים נקצצה נענע לטובת הענין.
מאפה שכבות- בצל, זוקיני,טופו קדיתא ופטריות טריות הכל פרוס דק, רוטב שמן שומשום, מייפל, סויה בקטנה ואחר כך תוספת שום טרי מגורר וקליפת לימון.
מאפה פרוסות דלעת ובצל סגול קצוץ קטן ברוטב חמאת בוטנים, משחת קארי אדום, חומץ בלסמי ומעט מים ומלח לתיקון.
חצילים קטנים שנאפו שלמים יוגשו עם טחינה דלילה יחסית הרבה הרבה עשבי תיבול ולימון
חציל נוסף גדול יותר ירוסק עם עגבניות טריות שום מיצלימון כוסברה פלפל חריף טרי ונראה מה עוד
עגבניות שרי מתוקות להפתיע יהוו חלק ארי של סלט עגבניות ובזיליקום בשני צבעים
לקציצות שנותרו מאתמול הוספנו רוטב כמו של אמש לבקשת הקהל להרבה רוטב יוגשו עם אורז שני צבעים
קייל- סלט ירוק עם בצל ירוק מיצלימון שמן זית ומלח
אין מספיק אוכל לילדים בררנים אני הופכת בדעתי
יש מי חומוס והרבה מישמשים ואפרסקים אני זוממת על עוגת פרות הפוכה או "סתם" טורט עם פרות שרוככו במחבת עם סוכר חום וקינמון
אצלנו סלט חומוס עם חאוויג' כי אין לי כמון מרוב קציצות... יצא טעים להפליא
סלט מגרגרי תירס שהורדו מהקלח וטרם הוחלט עם מי לשדכם. בינתיים נקצצה נענע לטובת הענין.
מאפה שכבות- בצל, זוקיני,טופו קדיתא ופטריות טריות הכל פרוס דק, רוטב שמן שומשום, מייפל, סויה בקטנה ואחר כך תוספת שום טרי מגורר וקליפת לימון.
מאפה פרוסות דלעת ובצל סגול קצוץ קטן ברוטב חמאת בוטנים, משחת קארי אדום, חומץ בלסמי ומעט מים ומלח לתיקון.
חצילים קטנים שנאפו שלמים יוגשו עם טחינה דלילה יחסית הרבה הרבה עשבי תיבול ולימון
חציל נוסף גדול יותר ירוסק עם עגבניות טריות שום מיצלימון כוסברה פלפל חריף טרי ונראה מה עוד
עגבניות שרי מתוקות להפתיע יהוו חלק ארי של סלט עגבניות ובזיליקום בשני צבעים
לקציצות שנותרו מאתמול הוספנו רוטב כמו של אמש לבקשת הקהל להרבה רוטב יוגשו עם אורז שני צבעים
קייל- סלט ירוק עם בצל ירוק מיצלימון שמן זית ומלח
אין מספיק אוכל לילדים בררנים אני הופכת בדעתי
יש מי חומוס והרבה מישמשים ואפרסקים אני זוממת על עוגת פרות הפוכה או "סתם" טורט עם פרות שרוככו במחבת עם סוכר חום וקינמון