מה לשבת?

יוספה 51

New member
לגמרי לגמרי. ניסית את ארבע הבצלים? החתן שלי אכל

בוורסיה הלא טבעונית והסיכום היה שהטבעוני טוב יותר.

לא, אמנם המליצו לנו על הבצלים

אבל הייתי עם אחותי שרגישה לבצל ורציתי להזמין משהו שיתאים לשתינו. אז הזמנתי עם פטריות, זיתים ועגבניות. גם היה טעים מאוד

בראוניז

מלאה שוקולד, ללא גלוטן, על קצף חומוס
תראו את החיפוי העליון, ממש כמו עם ביצים מווקצפות היטב-לא ייאמן

בראוניז

2 כוסות קמח
אצלנו שילוב של כל מיני נ"ג
קצף מכוס מי חומוס , אחרי שכבר מתייצב מוסיפים קורט מלח ושקית אבקת סוכר או 3/4 כוס סוכר וממשיכים להקציף.
בקערה מערבבים קמח עם שקיק אבקת אפיה. אם יש לך קוקוס טחון הוסיפי חצי כוס מזה.רבע כוס סוכר.
4-5 כפות רסק תפוחים או מעדן סויה שוקולד ושתי כפות רסק.
חצי כוס שמן קוקוס נוזלי. במזג האויר הנוכחי זה אמור להיות ככה מעצמו. להמס עם 200 גרם שוקולד מריר במיקרו.
לערבב את השוקולד המומס עם המעדן והקמח לעיסה , לקפל את העיסה לתוך קצף החומוס.
להכניס לתבנית עם ניר אפיה או משומנת לחצי שעה עד 40 דקות אפיה. העוגה אמורה מלמעלה להיות יבשה עד מבוקעת אך קיסם אמור לצאת ממנה לח.

אני לא יודעת לגבי הקפוא

אצלי זה מחומוס יבש שהושרה ובושל בבית
יש טענה שהמקור הגיע ממי קופסה, אני לא ניסיתי

תראי

בבראוניז זה ממש עושה הבדל כי אחרת זה סתם בחושה שוקולד...
בשניה אני מניחה שעוד חצי כוס קמח ועוד חצי כוס נוזל תתן תוצאה מספקת בלי הקצף אם כי אין ספק שהוא מאוורר את העוגות ממש כמו ביצים

יוספה 51

New member
קניתי תערובת של וגה שמהווה תחליף ביצים

אם אני משתמשת בזה במקום מי החומוס (אין, אין קופסא, אין מקוריים, אין), אז צריך לעשות משהו מיוחד? להקציף או סתם לערבב?

עוגה הפוכה

במחבת עמוקה להכניס 2 כפות שומן קוקוס, אני הכנסתי ק"ג וחצי מישמשים ואפרסקים פרוסים, חצי כוס סוכר חום, קינמון וחצי כוס שבבי שקדים, לערבב מדי פעם ולתת לזה להסמיך. נהיה מקורמל.
את התערובת הזו מכניסים לתבנית 26 ומרפדים בה היטב את התחתית
מעל מניחים תערובת של 2 כוסות קמח, שקיק אבקת אפיה, חצי כוס סוכר, חצי כוס שומן קוקוס נוזלי, קורט מלח, 4-5 כפות רסק תפוחים. 3/4 כוס נוזל- חלב סויה /מיץ פרי/ מים. קצף מכוס מי חומוס שיש בה כבר חצי כוס סוכר,לקפל את הקצף לתערובת שאר החומרים.

אופים כחצי שעה עד 40 דקות. אחרי שמקררים מעט הופכים על צלחת הגשה כשהפרות למעלה.

זותי

אם אין לך קצף חומוס יותר קל.
תערבבי את היבשים, דאגי שבתערובת תהיה לפחות כוס סוכר חוץ ממה שעם הפרות.
הוסיפי במתינות נוזל לתערובת כדי שלא תהיה גושית וסמיכה מדי. כשהיא מקבלת סמיכות של שליכטה תוסיפי עוד טיפ טיפה נוזל והיא מוכנה
הייתי מכניסה חצי כוס עמילן תפוחי אדמה במקום שליש כוס קמח רגיל לעזור בהדבקה ובמרקם

למעלה