עוגה הפוכה
במחבת עמוקה להכניס 2 כפות שומן קוקוס, אני הכנסתי ק"ג וחצי מישמשים ואפרסקים פרוסים, חצי כוס סוכר חום, קינמון וחצי כוס שבבי שקדים, לערבב מדי פעם ולתת לזה להסמיך. נהיה מקורמל.
את התערובת הזו מכניסים לתבנית 26 ומרפדים בה היטב את התחתית
מעל מניחים תערובת של 2 כוסות קמח, שקיק אבקת אפיה, חצי כוס סוכר, חצי כוס שומן קוקוס נוזלי, קורט מלח, 4-5 כפות רסק תפוחים. 3/4 כוס נוזל- חלב סויה /מיץ פרי/ מים. קצף מכוס מי חומוס שיש בה כבר חצי כוס סוכר,לקפל את הקצף לתערובת שאר החומרים.
אופים כחצי שעה עד 40 דקות. אחרי שמקררים מעט הופכים על צלחת הגשה כשהפרות למעלה.