מה לשבת?

מה לשבת?

קערה מלאה גרגרי חומוס קטנים שורים במים, חלקם יהיו פלאפל עם דלורית וחלקם ממרח חומוס ביתי

חוצמזה אין לי מושג
יש לי הרבה סלק צהוב וסגול
חצילים ארבעה לא גדולים
פרסה
בצל ירוק
עגבניות לרוב
גזר גם
פלפלים לא מתוקים מספיק
אני לא אוהבת פלפל לא מתוק
עלי מנגולד צעירים ויפים
תפוחי אדמה
בצל יבש למכביר
טופו מלוא חופניים....

ואורחים
 

Dr T noki

New member
אנחנו מוזמנים בשבת אז לא אני מבשלת

אבל לבקשתי יהיו סלטים ופשטידה, בטח גם אני אכין משהו.
בא לי להכין רביולי או ניוקי - למישהו יש מתכון מוצלח מנסיון?

בא לי להכין עוגיות קוואקר וגזר טבעוניות שמצאתי באתר הזה-


http://what-efrat.blogspot.co.il/2013/06/blog-post.html
 
עכשיו יש בתנור

מוסקה
סלק משני צבעים
השרתי גם פול כי האורחים אוהבים מאד חומוס עם פול
חומוס בסיר לחץ

ידי עדיין נטויה, הערב עוד צעיר...
 
ליל הבישולים הזה

הסתיים עם
מוסקה משבבי סויה וטופו מגורר
פשטידת בצל וגבינת שקדים בבצק פריך נ"ג
סלט קוביות סלק בשני צבעים עם בצל קצוץ, שמן שומשום וגרידת לימון
תבשיל פול עם עגבניות,עלי מנגולד, בצל, שום,זרעי כמון שלמים, לימון כבוש בבית
תערובת לפלאפל מונחת לבטח במקרר
חומוס תוצרת בית
חצילים אפויים בתנור עם פרסה ועגבניות, ברוטב טחינה, זילופי סילאן, חומץ בלסמי. אחרי האפיה קצצתי פנימה הרבה שום.

למחר נשאר לי לטגן
לאפות עוגה
ולהכין קינוח טפיוקה ופרות.
ליל מנוחה
 

יוספה 51

New member
אני מוצאת שהפלפלים ממש התקלקלו לאחרונה. לא יוצא לי לפגוש אחד

טעים. זו אכזבה, והם גם לא טובים בבישול, לא רק באכילה חופשית...
 

RSPA

New member
אני רואה שאין אף תמונה בשרשור - אז אני אוסיף

לא תמונה מי יודע מה, אבל שתהיה תמונה.


זו אגב, מג'דרה של אורז ואזוקי...שהכנתי לפני שעה קלה.

 
הגיע הספר של vegan richa, הכנתי ממנו

ירקות ברוטב קורמה - מכינים את הקורמה ממחית של בצל, שום, זנגוויל, תבלינים וקשיו, מטדנים, מבלנדרים ואז מבשלים בזה את הירקות.
נאכל עם דאל (שהיה במקפיא) ואורז מלא. וסלט מנגו עם בצל ירוק וכוסברה.
 

ladybug6

New member
כאן לחוץ בימים אלה

מבשלת במרווחים שבין לבין, לא תמיד מספיקה בכלל.. יש לי דלורית מקולפת חצויה שמחכה להצלות בתנור בפרוסות עם שמן זית וסילאן וטימין, יש קישואים שיתבשלו ברוטב אדום, יש סלק שיתבשל ויקוצץ בקוביות ויתובל בבלסמי וסוכר חום ושמן זית, יש תפוחי אדמה שיהפכו לפירה עם בצל מטוגן, יש לקט קפוא שיהפוך למוקפץ עם ספגטי וקוביות טופו... לא ברור מתי כל זה יקרה. יש גם עוגות להכין. חלק מהאוכל יועבר לחברה אחרי לידה שגם עברה סיבוך שמקשה על התפקוד שלה, חלק יישאר לנו לתחילת השבוע.
 
למעלה