הסתדרתם ועוד איך
אני הכנתי בסוף פחות דברים אבל היה מספיק.
חנכתי את סיר הלחץ החדש עם חומוס! איזה כיף! זה היה מהר
מרק מירקות ירוקים (גם בסיר לחץ היפיוף שלי)- מנגולד, בצל, תפוח אדמה קטן, תרד, קייל, שני קישואים, כוסברה ופטרוזיליה מבושלים ואז בבלנדר, עם חוואיג׳ למרק, מלח פלפל כמון ומיץ לימון, לירוק ירוק הזה הוספתי קצת מהחומוסים מהשורה הקודמת וקצת ירוקים ששמרתי בצד אחרי הבישול. יצא קצת כמו מרק חרירה.
קציצות כרובית וטחינה גולמית
קציצות דלעת וחומוס בציפוי פריך בתנור
מאפה שבלולים שמרים קמח מלא עם זיתים ירוקים, עגבניות שרי ופסטו (בהשראת מתכון של גלי לופו אלטרץ)
דפי אורז ממולאים במש+עדשים חומות+ושחורות ובצל מטוגן ואפויים משוחים ברוטב סויה, ג׳ינג׳ר שום חמאת בוטנים ושמן שומשום. איכשהו לא הסתדרו הטעמים והחבר׳ה לא אהבו
(את השאר דווקא אהבו)
ספגטי חייה מלאה עם בולונז טחון טבעול (אני עושה כמו שהייתי עושה עם בולונז בשרי בעבר, בצל, טחון, שום, בטטה מגורדת גס,יין אדום, מוסיפים רסק עגבניות מים ותבלינים, בזיליקום אורגנו מלח פלפל שחור ולבן ואנגלי).
עכשיו זוממת למחר קציצות פטריות ברוטב ארטישוקים, חמצמץ כזה, קישואים ממולאים (עוד לא החלטתי במה), ולנסות את קישוא הכוכב שקניתי