מה לשבת?

ימימה

New member
אחרי הרבה זמן שלא יצא לי להשקיע בארוחת שישי

נכנסתי במרץ יחסי למטבח...
יצאו:
גולש סויה עם ירקות, קצת חריף. קרניבורי הבית לא יכלו להפסיק לאכול. מכיוון שזה נסיון ראשון עם הבונזו אחרי נסיון מאד לא מוצלח לפני כמה שנים, שגרם לי להפסיק לקנות סויה יבשה בכל צורה שהיא, אז או שהם התרגלו לטעמים הטבעוניים עם השנים, או שאני מאד השתפרתי...
בנוסף היו גם סלט סלק עם כמון, סלט סלרי ותפוח, כרובית עם עגבניות שרי וטחינה בתנור, רולדת בצק ממולאת במנגולד ואגוזים והמון ירקות שהיה צריך כבר להשתמש בהם או לזרוק, שחתכתי דק ותיבלתי בסויה, צ'ילי ועוד כמה דברים, והכנסתי לתנור, בהשראת מיקי....
לקינוח עוגת אגוזים מייפל בחושה שאמנם יצאה מהפריזר אבל הפשירה להפליא...
 
מה עוד?

מרק כרשה ובצל, יצא עשיר ומספק

כרובית אפויה עם שבבי סויה ופסטה אורז שריסקתי בבלנדר כדי לקבל פריכות במעטה

קציצות משבבי סויה וירקות מאודות על מצע של ירקות נוספים ומעל עלי תרד

חצאי תפוחי אדמה אפויים ,יצאו פציחים מבחוץ ורכים מבפנים

סלט ירקות רב צבע

סלט כמו ביצים מטופו ומלח הימליה מיונז ביתי ובצל ירוק קצוץ

מאפה שכבות חצילים ,פסטה של לזניה אורז,עגבניות מגי, תרד מעורב בגבינת טופו ביתית. יצא מענג

סלט פרות רב צבע שכלל גם תותים , עם מעט מי זוהר ומיץ קלמנטינות מהעץ.

סלט חסה אייסברג עם בוטנים קלויים וקוביות אפרסמון, רוטב חרדל סילן.עם הרבה שמיר קצוץ.
 
דגימות





 
למעלה