מה לשבת?
אצלנו יש פשטדה שתחתיתה אטריות כוסמת ומעליהן רוטב עגבניות ומעל זה שכבה של שקדים מרוסקים עם בצל בטטה אחת ושמרי בירה ובסוף מלמעלה שמנת סויה עם הרבה שום ופלפל שחור.
מרק ממגוון ירקות שטחנתי לפני הבישול- קישוא, בצל, גזר, סלק אחד,שורש פטרוזילה, דלורית. אחר כך הוספתי לזה מים ,סלרי קצוץ ביד רחבה, מלח פלפל שחור, קוביות קטנטנות של תפוח אדמה אחד. בישלתי כחצי שעה, הוספתי כוס חלב קוקוס וארבע שיני שום מגוררות על זסטר. כיביתי את האש. טעמגנעדן.
אני מתכננת על פטריות שוב. אולי דפי אורז ממולאים פטריות צלויות קצוצות, אולי מאפה בצק פריך ממולא בהן או "סתם" מונחות על שכבה דקה של בצק פריך. עודני חוככת.
חצילים עגבניות ופלפלים עם חריף וכוסברה ,בקוביות קטנות על הגז.
חושבת על ניו יורק קרים צ'יז עם תותים מלמעלה אבל לא סגורה עדיין. הי היום עוד צעיר
יש לי הרי מלפפונים אזני חוככת גם בהם בקיצור עוד היד נטויה ואצלכם?
אצלנו יש פשטדה שתחתיתה אטריות כוסמת ומעליהן רוטב עגבניות ומעל זה שכבה של שקדים מרוסקים עם בצל בטטה אחת ושמרי בירה ובסוף מלמעלה שמנת סויה עם הרבה שום ופלפל שחור.
מרק ממגוון ירקות שטחנתי לפני הבישול- קישוא, בצל, גזר, סלק אחד,שורש פטרוזילה, דלורית. אחר כך הוספתי לזה מים ,סלרי קצוץ ביד רחבה, מלח פלפל שחור, קוביות קטנטנות של תפוח אדמה אחד. בישלתי כחצי שעה, הוספתי כוס חלב קוקוס וארבע שיני שום מגוררות על זסטר. כיביתי את האש. טעמגנעדן.
אני מתכננת על פטריות שוב. אולי דפי אורז ממולאים פטריות צלויות קצוצות, אולי מאפה בצק פריך ממולא בהן או "סתם" מונחות על שכבה דקה של בצק פריך. עודני חוככת.
חצילים עגבניות ופלפלים עם חריף וכוסברה ,בקוביות קטנות על הגז.
חושבת על ניו יורק קרים צ'יז עם תותים מלמעלה אבל לא סגורה עדיין. הי היום עוד צעיר
יש לי הרי מלפפונים אזני חוככת גם בהם בקיצור עוד היד נטויה ואצלכם?