מה לשכור?

מה לשכור?

טוב אז אנחנו טסות בספטמבר כנראה לנאפה, 5 בנות ל שבוע..ורציתי לדעת מה יותר משתלם לשכור טרקטורון או רכב? מישהו יודע מהן העלויות של כל אחד מהנה"ל? והאם אנחנו יכולות בכלל לשכור רכב עם רישיון רגיל..בלי שהמשטרה שם תעשה בעיות..?

תקשיבי...

קודם כל טרקטורון הרבה יותר קטלני מרכב, רכב יש לך בישראל אבל טרקטורון זה חוויה וזה עולה 95 פאונד ל7 ימים ותלכו רק לויקטור הוא שפיץ ואמין הוא בא ב1 בלילה לתקן לנו בעיה עם הטרקטורון... דבר שני רכב זה די בעייתי אני הבנתי שרכב בנאפה אפשר להשכיר מגיל 21 ומעלה אז אם אתן מתחת לא נראה לי שתוכלו להשכיר רכב.. ודבר שלישי אל תדאגי בנוגע לרשיון, לא מבקשים רשיונות בנאפה וגם אם כן רישיון נייר (הרישיון שמקבלים לפני שנגמר המלווה) יספיק לך, את לא צריכה את הרשיון כרטיס...אותי למשל עצרו כמה פעמים בנאפה לבדיקה שגרתית ורק פעם או פעמיים הוא ביקש רשיון ואמרתי שהרישיון שלי בישראל שכחתי להביא אותו והם לא עשו לי כלום, אם זה קרה פעמיים זה לא מקרי זה כנראה הנוהל, אין חוקים בכבישים שם רק אל תסעו שיכורות כמו שאנחנו עשינו חח...חבל על ה3000 שקל...

תלוי

אם אתן מתכננות לחרוש את נאפה כל בוקר ים, אח"כ לנסוע לצוקים, ולבקר בכל הסביבה (או לנסוע פעמיים לבית משפט חח) אז הייתי ממליץ להשכיר לכל השבוע. אבל מצד שני אם אתן מתכננות לנסוע עם הטרקטורונים רק לים כמה פעמים, לפארק מים ופה ושם לאכול אז יש לך את האופציה להשכיר טרקטורונים ל3 ימים מבינה? תפסו שיחה כל החברות תראו מה עדיף לכן... אל תשכחי שאם תשכירו ל3 ימים תצטרכו לרכז את כל הפעיליות הרחוקות שיצריכו מכן נסיעה עם הטרקטורון לתוך ה3 ימים האלה אז קחי בחשבון הכל והכי חשוב שמרי על עצמך שם מותק...

..

טוב אז שוב תודה רבה=)) נשמור על עצמנו=)) למרות שלא נראה לי שיש שם הרבה ממה להיזהר..או שיש? ומהמשפטים הקצרים שלך..מה קרה לכם שמה עם הטרקטורון?????

אל תבואי בגישה הזאת

בכבישים תמיד יש ממה להיזהר במיוחד שהם נוסעים בצד שמאל כשאת רגילה בישראל לצד ימין...את תתרגלי תוך 10 דקות לנסיעה בצד שמאל אבל עדיין ברגעים של חוסר ריכוז את יכולה להכנס לימין וזה יכול להיות מסוכן...חוץ מזה קחי בחשבון שזה מקום נטו לצעירים אז יש אחוז קטן שנוסע שיכור וזה יכול לסכן אותך במיוחד כשאת חשופה עם טרקטורון.. ובקשר לטרקטורונים חח בלילה השני שלנו שם אני ועוד חבר נסענו שיכורים אין לי מושג אפילו איך הגענו לטרקטורונים וקיבלנו קנס של 3000 שקל (300 פאונד) ובלילה הרביעי עשינו תאונה גם ואחד החברים נפצע קל...אז רק אמרתי שתזהרי חבל שהטיול יהרס

..

קודם כל מזל שיצאתם בשלום=)ובקטנה..נהנתם לפחות? ובאמת עם זה..יש שם מקום שאפשר לתרגל את הנסיעה...מקום בלי הרבה כלי רכב?

בטח שנהנו!

היה קרחנה אחד הטיולים הכי כיפים שהיו לנו בחיים אנחנו לוקחים הכל כחוויה גם אם זה תאונה ומשפט חח.. ובקשר לתרגול של הנסיעה את יכולה לנסוע לכיוון הניסי ביץ' את תראי בדרך שלט של תחנת דלק את צריכה לפנות ימינה ואז יש לך כביש ישר וארוך ואת יכולה לתרגל את הטכניקה שלך שם אבל אל תשכחי - אתן נשים אל תצפו ליותר מדי

..

אולהלה מי תפס תחת....לידעתך אנחנו חבורה של בנות שעד עכשיו בלי עין הרע...רובנו נוהגות טוב...אפילו מאוד וסתם לידע כללי נשים נוהגות יותר טוב מגברים..היום יש מחקרים שמוכיחים את זה http://zone.walla.co.il/?w=/2705/759486 כנס ותראה בעצמך=))) וכל הכבוד לכם......הגישה הכי יפה=) אתם נשמעים אחלה חברס=)

..!

חח קודם כל רואים שהכתבה הזאת שמורה אצלך במועדפים למקרים כמו אלה.. דבר שני אולי בנים מעורבים ביותר תאונות אבל אני מקווה שאת יודעת למה זה? נניח שאת לא יודעת ואני אסביר לך אז ככה - תהליך של כל תאונה מתחיל בחתיכת נתיב, יציאה מרוורס בלי להסתכל במראות, סידור הפוני במראה של המגן שמש בזמן הנהיגה ועוד כל מיני דברים נשיים כאלה שנשים עושות ואז הגבר שמוטלת עליו האחריות לא להרוס לכן את הפרצוף היפה סוטה והוא עצמו עושה תאונה ואז הוא נכלל בסטטיסטיקה של "גברים עושים את התאונות" ובנוסף לכל שלחת לי כתבה שאישה רשמה! מה רצית שיהיה רשום שם "בתור אישה אני אומרת - אנחנו לא נוהגות טוב" חחח ודרך אגב תודה גם את נראת לי כמו אחלה ילדה=]

maor79

New member
נאפה בסטפטמבר

ש ט ו ז י ת את יודעת מה הולך שם בספטמבר האם כדי ללכת לשם בתקופה הזאת?!? הייתי באוגוסט וחזק ואני אולי הולך לשם שוב בספטמבר ואני לא יודע אם עדיין העונה שם חזקה את יכולה לעזור לי?

....

תראה אני הבנתי שאת הכיף בנאפה עושים הישראלים..ולפי מה שאני רואה פה ושומעת הרבה טסים בספטמבר...חוץ מזה זה נשמע לי מקום של מסיבות כל השנה..אז אני מצפה לכיף...=)

maor79

New member
לאא

אמרו שהיא בסגנון של אילת היא חייה רק בתקופה של החופש אבל יש גם קצת בספטמבר אבל לא יודע מתי בדיוק היא מפסיקה להיות תיירותית איזה בלאגן זה את בטוחה?!?

....

תראה אני הבנתי שאת הכיף בנאפה עושים הישראלים..ולפי מה שאני רואה פה ושומעת הרבה טסים בספטמבר...חוץ מזה זה נשמע לי מקום של מסיבות כל השנה..אז אני מצפה לכיף...=)

..!

חח קודם כל רואים שהכתבה הזאת שמורה אצלך במועדפים למקרים כמו אלה.. דבר שני אולי בנים מעורבים ביותר תאונות אבל אני מקווה שאת יודעת למה זה? נניח שאת לא יודעת ואני אסביר לך אז ככה - תהליך של כל תאונה מתחיל בחתיכת נתיב, יציאה מרוורס בלי להסתכל במראות, סידור הפוני במראה של המגן שמש בזמן הנהיגה ועוד כל מיני דברים נשיים כאלה שנשים עושות ואז הגבר שמוטלת עליו האחריות לא להרוס לכן את הפרצוף היפה סוטה והוא עצמו עושה תאונה ואז הוא נכלל בסטטיסטיקה של "גברים עושים את התאונות" ובנוסף לכל שלחת לי כתבה שאישה רשמה! מה רצית שיהיה רשום שם "בתור אישה אני אומרת - אנחנו לא נוהגות טוב" חחח ודרך אגב תודה גם את נראת לי כמו אחלה ילדה=] ואגב נאפה בספטמבר לא כמו נאפה ביולי-אוגוסט חלק קטן מהמועדונים מפסיקים לעבוד, אחוז התיירים יורד ועוד כל מיני שטויות...עדיף לטוס ביולי-אוגוסט אבל תחילת ספטמבר גם טוב.

....

קודם כל לא היא לא שמורה..אבל בתור בחורה...שכן מה לעשות אהבת חייה היא ג'יפים ורכבי שטח למינהם אני מבקרת במדורי רכב בוואלה וקראתי שם את זה..כשאמרת אז ישר חיפשתי בגוגל... ואיזה מועדונים נסגרים? אני מקווה שלא האייס... ותודה=)

maor79

New member
...

הייתי כבר באוגוסט ובן זונה שם אבל חבר שלי רוצה שאני יבוא איתו כי הוא לא היה ואת מתעניין לדעת מה הולך שם בספטמבר חלק אומרים לי שיותר טוב כי אין ישראלים ורק תיירים מחו''ל אתה רואה וחלק אומרים שזה פחות וכולי סרטים מה לעשותתתת אחי

למעלה