מה מאפיין את החורף?
אבוקדו! חלבה! מיצתפוזים! אבוקדו: לפתוח איתו את הבוקר, על פרוסות לחם שידע טוסטר, עם מעט מלח, אי אלו טיפות לימון והבזקי פלפל שחור.. ליד, בצלחת, פרוסות עגבניה ומלפפון קרירים, מעט שמן זית.. קנקן תה חם. עיתון. חלבה: החנות תבלינים לידנו מביא גושים מנצרת. הכי לטעמי זו עם הפיסטוקים. צריכה ממוצעת לשלוש נפשות: כ-1 ק"ג לשבוע. התפלגות: האשה - 1% הילדה שבבית: 29% הח"מ: 70%. הכי שווה לחתוך מהגוש לצלחת, למלא מאג גדול במיצתפוזים טבעי סחוט, ולחגוג. משתלב יופי בשעות הלילה עם "סיינפלד" וכאלה. זהו. מה אצלכם? יש מאכלי חורף מועדפים? לילה טוב! איברהים.
אבוקדו! חלבה! מיצתפוזים! אבוקדו: לפתוח איתו את הבוקר, על פרוסות לחם שידע טוסטר, עם מעט מלח, אי אלו טיפות לימון והבזקי פלפל שחור.. ליד, בצלחת, פרוסות עגבניה ומלפפון קרירים, מעט שמן זית.. קנקן תה חם. עיתון. חלבה: החנות תבלינים לידנו מביא גושים מנצרת. הכי לטעמי זו עם הפיסטוקים. צריכה ממוצעת לשלוש נפשות: כ-1 ק"ג לשבוע. התפלגות: האשה - 1% הילדה שבבית: 29% הח"מ: 70%. הכי שווה לחתוך מהגוש לצלחת, למלא מאג גדול במיצתפוזים טבעי סחוט, ולחגוג. משתלב יופי בשעות הלילה עם "סיינפלד" וכאלה. זהו. מה אצלכם? יש מאכלי חורף מועדפים? לילה טוב! איברהים.