מה מא

orlupo

New member
צוחק מי שצוחק אחרון!!

טוב ככה, בזמן האחרון שירלי התחילה כל שנייה לתקוע 'גונג'. אז הנה עכשיו גם היא הופלה בפח. דיברתי איתה במסנגר ופתאום היא שאלה 'מה הכוונה?'. והנה היתה ההזדמנות פז שלי: 'גונג'.
האמת, אני לא יודע למה פתחתי על זה הודעה...

גנגנתי 2 אנשים בחצי שעה:)

גנגנתי את הרכז שלי... אמרתי לו כזה... זה ממש מעצבן ואז הוא אמר .....אז אמרתי גונגגגג וגנגנתי את אוררר .Shirly says: מתחיל ב-מ נגמר ב-ה אור | עכשיו גם לי יש את Boten Anna.... | נתתי 2 גונג לשירלי!!!! says: מקדוניה? .Shirly says: 2 אותיות אור | עכשיו גם לי יש את Boten Anna.... | נתתי 2 גונג לשירלי!!!! says: אני לא מצליח לחשוב על מילה כזו אור | עכשיו גם לי יש את Boten Anna.... | נתתי 2 גונג לשירלי!!!! says: מרגמה? .Shirly says: אם ככה .Shirly says: אז אין ה סקת אש אור | עכשיו גם לי יש את Boten Anna.... | נתתי 2 גונג לשירלי!!!! says: מה? אור | עכשיו גם לי יש את Boten Anna.... | נתתי 2 גונג לשירלי!!!! says: [זה היה בכוונה!] .Shirly says: גונגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג

orlupo

New member
עוד גונג!

ברגע זה שירלי כתבה לי "מה זה דרגות?" תוך כדי שיחה...

A m b a G a l

New member
טחחח הגונג הזה כבר משגע אותתתתיי..

חניכים שלי כ"כ התלהבו מזה שכל שנייה- ענבל? מה? גונג! וככה מהמחנהה..

bergmanit

New member
די!

מספיק עם השירשורי גונג והדיבורי גונג! זה כבר חופר ומציק!

A m b a G a l

New member
אם את ממש לא רוצה..

את לא חייבת לדבר על זה
אם הם נהנים מזה.. למה שיפסיקו?

bergmanit

New member
בגלל ש..

זה פורום מכבי, זה לא פורום פרטי. זה מיותר זה לא איזה נושא חשוב שאנחנו דנים עליו או משהו, הם יכולים לדבר על גינגונגים בכל מקום אחר.

A m b a G a l

New member
באיזה מקום למשל?

פורום מכבי יכול להיות גם לדיונים חשובים וגם בנוסף לשיחות
משחקים או סתם דברים לאווירה :] קחי הכל בקלות.. כולה גונגים..
המשך יומנעים!

אור ח'שוש!!!!!!!!!!!

אני לא אוהבת אותך! זהוו.. זה נגמר! חיחיחיחחייחיח תזכור את זה ... זה יהיה לך על המצפון!!!!!!!!!!!1

ממ... :]

כבקשתה של שירלי נכנסתי להגיב כאן: גונג באמצע מילה לא נחשב.
רק כאשר ה'מה' נמצא בסוף המשפט אפשר לגנגנג. D: אז... זהו.
יומנעים לכם.

SoulDancer

New member
אני לא מאמינה..

חח יש אפילו חוקים לגונגים!!! תוציאו ספר

idanshaf2

New member
מה מא ../images/Emo32.gif

גונגגגגגגגגג טוב בגלל שהגונג מתחיל להשתלט פה על הפורום.. נעשה הכל בשירשור אחד מסודר...

למעלה