מה מבשלים באמצע השבוע?

מה מבשלים באמצע השבוע?

תפוחי אדמה בפרוסות דקות מונחות על פרוסות בצל, מלח פלפל מעט שמן זית , מכסה ולתנור

תבנית עם חציל בלדי פרוס לאורך,על הפרוסות בצל מקוצץ ועגבניות טריות מקוצצות, ראש שום קצוץ גם, זליפה של חומץ בלסמי וסילאן, כמה כפות טחינה, מלח פלפל שחור גרוס ולתנור

סלט שומר קולרבי בצל מיצלימון סחוטרי שמן זית מלח פלפל וקורנית מהגינה

ו...אם אני אספיק נוסחת נ"ג של העוגה של תמר
 
אנחנו אכלנו אתמול

סושי במילוי משתנה מתוך הבאים: בטטה מבושלת, אבוקדו, בצל ירוק, גזר חי, מלפפון. עם רטבים סויה וטריאקי ביתי.
בנוסף בישלתי לי פרחי ברוקולי, ואכלתי את מזון ה"בריאות" שנקרא קורנפלקס עם יוגורט סויה ובננה [לפחות אני הכנתי את היוגורט, בעצתכם
].
 

ladybug6

New member
ארוחת צהריים קלילה כאן

חציל קלוי עם טחינה מעל, וסלט חסה עם אגוזים ברוטב בלסמי-סילאן-שמ"ז.
מיץ תפוזים סחוטרי ליד.
אני מסודרת


 

Gidi Shemer

New member
אוי, כמה זה נראה טוב

אם הייתי צריך לתת כותרת לתמונה, הייתי הולך על: לא על החסה לבדה
 

שרונה164

New member
נראה ממש מעולה

את הבצל הקצוץ טיגנת לפני?
ואת החציל גם צריך לטגן או לצלות לפני?
חום בינוני כמה זמן בערך?
 
לא טיגנתי ולא צליתי כלום

פרסתי דק יחסית את הבצל קצצתי קטנקטן וגם את העגבניות

זמן? אולי חצי שעה? אולי 45 דקות...בודקים עם המזלג את החציל ומחליטים
 
היום מה?

טריים-
סלט שומר ,קולרבי, צנונית, בצל, מיצלימון, מעט חומץ, שמן זית מלח פלפל שחורגרוס
סלט עגבניות, נבטי חמניה קצוצים, שברי פקאן מסוכר, בצל ירוק, מעט שמן זית, מיצלימון סחוטרי, מלח גס, פלפל שחור גרוס
טחינה ללא עשבי תיבול
על הגז-
קוביות טופו עם בצל, זנגויל טרי מגורר, תבליני מזרח רחוק- קינמון, הל. שמן שומשום ושום. במחבת עמוקה.
בתנור-
חמין טבעוני עם מאש ירוק, מאש שחור, אגוזי מלך בחצאים, תפוחי אדמה, בצל, קולרבי , צנוניות, קינואה אדומה, אורז בר , אורז אדום, תמרים.

שיירי העוגה מאתמול מעלים בי רצון להכין עוגת בננות או בחושה לימונית...עוד נראה
 
מאיפה הכוחות?

כל הכבוד!
אני פשוט לא מוצאת את הכוחות לבשל כל יום כל כך הרבה דברים חדשים.
אצלנו זה הרבה לאכול את השאריות של הסופ"ש.
 
למעלה