מה מבשלים היום? אצלי מרק פול סמיך

מה מבשלים היום? אצלי מרק פול סמיך


1/2 ק"ג פול יבש גרוס - שוטפים היטב (כדאי להשתמש במי השטיפה להשקיית עציצים או גינה) ומשרים למשך לילה.
מסננים ושמים בסיר.
מוסיפים:
1/2 ק"ג גזר קלוף וחתוך גס
2 בצלים בינוניים (או גדולים, זה לא מזיק) קלופים וחתוכים גס
לפחות 5 שיני שום (שמתי 8) קלופות וחצויות
צרור כוסברה שטופה, ללא החלק הקשה של הגבעולים, קצוצה.
כפית כורכום
כפית כמון (לא שמתי כי לא אוהבת)
מים לפי מידת הסמיכות הרצויה.
מרתיחים, מקטינים להבה ומבשלים שעה או קצת יותר, עד שהפול ממש מתפורר.
ממליחים לפי הטעם ומבשלים עוד כמה דקות.
טוחנים בבלנדר מוט
עכשיו המרק מתבשל כאן ומפיץ ריח נפלא.
כמו שכתבתן כאן אתמול, תמיד נראה לי לא תקין ליהנות כל כך מהאוכל של ט' הימים אבל ככה זה.
 

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
נשמע מצוין! אצלנו יש תוספות משבת (פתיתים ואנטיפסטי), יש לי

פילה הייק במקפיא, אולי אטגן כמו שניצל. אבדוק עם החבר'ה פה.
 
למעלה