ירקות בתנור
היום הכנתי ויצא נפלא,
אני מרחתי שמן זית בתבנית, וחתכתי אחד על השני עגבניות, בצלים, קישואים ודלורית.
תיבלתי כל שכבה במלח, פלפל, קצת שמן זית, חומץ תפוחים, ורוטב סוייה.
הכנסתי לתנור לשעה בערך. מעדן. אפשר על אותו בסיס גם את הירקות שאת ציינת.
קניתי אצות ווקאמה ואני מתכננת לנסות מתכון שראיתי ברשת עם מלפפונים ושומשום.
אפשר גם נניח אם יש לך אצות נורי להכין סושי צמחוני..
הכנתי גם מרק עדשים כתומות עם ירקות כתומים, בצל, סלרי, טחנתי הכל לאחר שהתבשל והוספתי תיבול.
קולורבי אני או מוסיפה למרקים, או חותכת ואוכלת ככה, הכי טעים.