מה מבשלים לשבת?????????

מה מבשלים לשבת?????????

מאחר ו.......... המנהלת עוד לא החליטה מה מבשלים לשבת אז.......... החלטתי לסייע לה ולפתוח את השרשור שהיה רגיל בקומונה , אבל כאן עוד לא יצא לנו לפתוח................. היום אני מוזמנת לא. ערב הדו שבועית של המשפחה למחר מרק עגבניות עם בטטה (במקום סוכר) וגריסים....... חמין עם עוף כי לא אוהבת בשר בקר (כמעט) סלט חצילים בדרך עוד נמצא מה להוסיף זה בינתיים................

אצלי

הערב מוזמנת לארוחה למחר החיים הקלים
...כיסוני תפוחי אדמה עם הרבה בצל... בתיאבון לכולם.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אצלי הסיר עם מרק הגולש כבר על הגז

בעוד כמה דקות יורד להרכיב את החמין. כל שאר האוכל בטיפול המנכ"לית.

Sודית

New member
יש עליך מרשם קליל להכנת גולאש שווה ?

לא מגוגל ולא מספר.....משו אמיתי ומוצלח (והכי חשוב קל)

מה קרה? בספר יש מתכונים לאוכל אמיתי, לא?

פעם כבר הבאתי מתכון לגולש מספר, לא אביא אותו שוב. אפילו שהוא מוצלח.אפילו אם תתחנני. זהו....

סופי זה לא מספיק טוב בשביל סודית

היא צריכה משהו מיוחד זה לא משנה לה שאת / אני ניסינו את המתכון לפני שמעברים הלאה כמובן שאלה שהכינו את הספר גם ניסו וכו'..............

Sודית

New member
טוב, לא אתחנן....

בגוגל אני יכולה למצוא גם לבד.....אני פשוט מתכוונת למרשם קל ופשוט..... מרשם שמישו מכיר ועשה ויצא שווה.....בלי הרבה בירבורים.... והכי חשוב איזה בשר לקנות.....מספר 8 ?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מאוחר לי כבר להעלות את המתכון אבל

קל ופשוט זה לא בדיוק. תזכרי אותי במוצ"ש. ובבניין הצ'ולנט ננוחם.

לא מכירה את המספרים האלו..יש

כאן הסברים על חלקי הבקר ולמה מתאימים, בחלק יש שמות נוספים בלועזית. אצלי הבית טובל בריחות של עוף בתנור עם תפ"א בצל ובטטה. פרוסות חצילים מרוחות בשמן זית ואפויות בתנור להגשה עם טחינה. מרק ירקות. יש גם טאבולה. יהיה סלט ירוק. ושתהיה שבת שלום.

תיקי30

New member
בת שלום ומבורכת לכולם,אצלי הכל מוכן לערב,

הילדים כולם באים, אז ככה בשלתי עוף ממולא באורז ופרות יבשים, קלומר תאינים משמש צימוקים חמציות שקדים מולבנים אגוזי מלך הכל מבושל בתנור, קובה עם במיה, דגים בתנור ירקות מאודים סלטים למנהם בתוספת סלט בורגול,ומעט מאד בשר בתנור זהו להיום בערב, תיקי

hal767

New member
חמין צמחוני ומרק מירקות מאודים.

החבר'ה שמעו והזמינו עצמם בלי בושה לשבת בצהרים. הלילה אתחיל בעבודות רס"ר עקב כך.

hal767

New member
אז כך:

ראשית, זה ממש לא יפה שבשתי תגובותייך האחרונות את מוציאה לי לשון. שנית, לגופו של עיניין, הדירה שלי קטנה מידי. ותודה שאת מזמינה אלי אנשים מבלי לבקש רשותי.

Sודית

New member
אז ככה....אני מתנצלת ושולחת לך

ובקשר להזמנה, ברור שצחקתי......(אבל תחשוב על זה
)

למעלה