אם נדלג על עניין כבדות הארוחה... הייתי מוסיפה אורז לבן, אולי כי זה מה שנהגו להוסיף בביתי.. מבחינת הטעם החמין מספק את כל הטעם בארוחה.. ולא כאי להגיש מאכל נוסף עם 'טעם' נוסף, כדי לא ליצור עירבוביה של טעמים.. לכן אורז לבן בפשטותו.. יכול להתערבב נפלא עם הרוטב של החמין ולקבל את טעמו
היה סלט חסה ופקאנים, סלט עגבניות וצנוברים, סלט חצילים ועגבניות, ופטריות בתחמיץ. נרשמו תגובות חיוביות מהקהל, במיוחד מבתם הקטנה של החברים שזללה את הפטריות משל היו במבה. כל הסלטים נחתכו בסכין השף החדשה שלי כך שלא פלא שיצאו טוב...