מה מגניב למצוא בחנות דיסקים???

babeluba33

New member
מה מגניב למצוא בחנות דיסקים???

מה מגניב לדעתכם למצוא בחנות דיסקים חוץ מדיסקים ותקליטים ? אולי משהו לשתות ? חולצות מגניבות ? פוסטרים ? מה עוד?

Manic Subsidal

New member
אתה ההוא שמוכר בג'אנק?

אני חושב שהכי מגניב למצוא זה מחירים טובים חחח אבל חוץ מזה באמת כל מיני שטויות שמסביב: פוסטרים חולצות סטיקרים פאטצ'ים סיכות זה נחמד. פינת האזנה, אני הכי שונא שאני בא לחנות ורוצה לקנות משהו אבל אני לא יכול להאזין לו לפני שאני קונה.

adipo

New member
יכול להיות מגניב

לשים פינת ישיבה עם חוברות ומגזינים בנושא מוסיקה, מהארץ והעולם, פליירים של הופעות ומקומות שקשורים למוסיקה, אפילו לערוך הרצאות ולארח אומנים. לשדרג את החנות ליותר ממכירה בלבד של מוסיקה אלא למקום תרבות וקידום של הנושא. מקום מפגש לשיחה בין אנשים שאוהבים את העניין.

adipo

New member
יכול להיות מגניב

לשים פינת ישיבה עם חוברות ומגזינים בנושא מוסיקה, מהארץ והעולם, פליירים של הופעות ומקומות שקשורים למוסיקה, אפילו לערוך הרצאות ולארח אומנים. לשדרג את החנות ליותר ממכירה בלבד של מוסיקה אלא למקום תרבות וקידום של הנושא. מקום מפגש לשיחה בין אנשים שאוהבים את העניין.

happyphantom

New member
מוכרים שמבינים במוזיקה

ושיש להם הרבה ידע לתרום בנושא. ושיהיו אדיבים, כמובן. חוץ מזה, אני יודעת שאני אוהבת למצוא חנויות דיסקים שיש בהן אוירה מיוחדת, בניגוד למשל לטאוור רקורדס המעצמתית. עיצוב מיוחד, דיסקים נדירים או מיוחדים, יחס אישי, כל אלה תורמים. כמובן שגם מחירים מפתים, אבל נראה לי שאת זה קצת יותר קשה להשיג.

babeluba33

New member
מחירים מפתים זו לא בעיה

מחירים אטרקטיביים זו לא בעיה זה שטאוור והאוזן קבעו נורמה של מחירים לא מציאותיים לא אומר שאי אפשר אחרת

למעלה