יוצרת עתיד
New member
מה מדביק עוגות במקום הביצים?
אז ככה אני בדיאטה נטולת גלוטן
עשיתי ניסיונות שכמעט הצליחו
לעוגת כוסמת-בננות.
כוסמת טחונה ובננות מעוכות וסוכר
הבעיה
העוגה יצאה פירותית (כמו קוסקוס)
זה יצא טוב כי זה
א. גילוי מדהים לקוסקוס כוסמת
ב.אני אוהבת עוגה פירורית
אבל..
עדיין אני רוצה עוגה לאפות שתהיה דביקה
כמו רגילה (ואז לתת לחברות שלי לטעום אותה
)
אז מה יש לי בבית
זה עמילן כלשהו
וזרעי צ'יאה שקניתי לא מזמן ולא יודעת איך להשתמש בהם.
מה אתם אומרים/אומרות?
האם לשים זרעי ציאה? טחונים
אם כן מה הכמות
והאם זה ידביק את העוגה שלי?
וגם למומחיות שאלה
מה היחס הנכון בין הבננות לקמח (קמח הכוסמת שלי)
אז ככה אני בדיאטה נטולת גלוטן
עשיתי ניסיונות שכמעט הצליחו
לעוגת כוסמת-בננות.
כוסמת טחונה ובננות מעוכות וסוכר
הבעיה
העוגה יצאה פירותית (כמו קוסקוס)
זה יצא טוב כי זה
א. גילוי מדהים לקוסקוס כוסמת
ב.אני אוהבת עוגה פירורית
אבל..
עדיין אני רוצה עוגה לאפות שתהיה דביקה
כמו רגילה (ואז לתת לחברות שלי לטעום אותה

אז מה יש לי בבית
זה עמילן כלשהו
וזרעי צ'יאה שקניתי לא מזמן ולא יודעת איך להשתמש בהם.
מה אתם אומרים/אומרות?
האם לשים זרעי ציאה? טחונים
אם כן מה הכמות
והאם זה ידביק את העוגה שלי?
וגם למומחיות שאלה
מה היחס הנכון בין הבננות לקמח (קמח הכוסמת שלי)