מה מהצב אנשים?...

LB 182

New member
מה מהצב אנשים?...

אני חדש פה, אז תעשו לי הכרות.... סתם... יאללה ביי.....

תאמין לי...........................

הכירויות אי אפשר לעשות פה הפורום הזה על סף קריסה אבל אני מאמין שברגע יציאת הדיסק החדש יהיו שוב דיבורים בינתיים אני מאחל לך להמשיך ולכתוב בפורום סקייטבורד ורולר בליד

LB 182

New member
כן ממש יבש פה...

אבל לפי מה שראיתי, שעמתי וקראתי, לימפ דחו את הוצאת הדיסק החדש מאז קריסת התאומים. פרד דארסט אמר שהוא ממש מדוכא וגם בכל ההופעות שהוא השתתף בהן הוא לא שר רוק, רק שירים עצובים וככה גם שאר הלהקה... ((הורדתי הופעות שהם השתתפו בהן והם שרו רק שירים עצובים... באסה...) אבל אני מקווה שהם יתגברו ושהדיסק החדש ייצא כמה שיותר מהר... נ.ב. יש גם שמועה שהם לא מוציאים דיסק חדש בגלל שווס בורלנד עזב, (הם עשו אודישנים לגיטריסטים (בעיקר גיטריסטיות) ולא מצאו את מה שהם חיפשו בדיוק...) אבל קראתי שאת האלבום החדש שנדחה בינתיים הם יוציאו עם הסולן גיטריסט של פאדל אוף מאד...

LB 182

New member
ואיך אתה יודע?...

שאני בפורום סקטבורד ורולרבליידס?

Great Vegeta

New member
לימפ לא דחו שום דבר.

הדיסק יוצא בתחילת 2003, בנתיים הפורום יבש...כשהוא יצא יהיה כאן המון אנשים והרבה דיבורים, סבלנות...

אני בדרך כלל מסתכל בו כמה שיותר....

זה אחד הפורומים החביבים עלי נ.ב: מאיפה אתה יודע שהסולן של פאדל אוף מאד ינגן בדיסק החדש? (חשבתי שפרד ינגן...)

LB 182

New member
קראתי ב...

איזה מאגזין רוק אמריקאי שקניתי וגם ראיתי באמטיוי2 ניוז, וגם קראתי באתר של פאדל אוף מאד לפני כמה חודשים...... ובאמת הפורום של הסקטבורד והרולרבליידס הוא אחלה פורום... שאלה לי אלייך: אתה סקייטר, בליידר, בייקר? או שאתה סתם מתעניין?

LB 182

New member
לא....

הם פשוט ב"חופשה" מסויימת... והם לא היו ולא יהיו משעממים!!!

ל-eorion!

אני חושב שאני אצטט אותך "אם אין לך מה להגיד אל תגיד!!!" ובקשר ל LB 182 כן אני סקייטר ומתעניין אבל אני לא רוצה להכנס לפורום בגלל שהאנשים שם לא הכי נחמדים

LB 182

New member
צודק...

רובם באמת לא הכי נחמדים, כל היום אומרים "אתה פוזר, ואתה פוזר..." וכל החארטה הזה במקום להתעסק בסקטבורד נטו... אני פשוט לא שם על אלה שתופסים גובה על אחרים... יאללה ביי

למעלה