מה? מה? מה יש באוויר הזה שאתם

melodynoa

New member
מה? מה? מה יש באוויר הזה שאתם

כל כך צריכים אותו??? למה אי אפשר להפגש 7 ימים בשבוע ולישון כל לילה אחד עם השניה? למה אתה מעדיף ללכת לחבר שלך לשחק פלייסטיישן במקום להיות איתי??? מה, אתה תינוק? אני בסה"כ רוצה לאהוב אותך. כל הזמן. לחנוק אותך באהבה, ואני מצפה ליחס זהה מצידך. אני רוצה שתאהב אותי כל הזמן, שתתקשר אליי 10 פעמים ביום מהעבודה, שתגיד לי 10 פעמים ביום שאתה אוהב אותי, אני רוצה להתנשק 20 דקות במצטבר ביום, ושתלך איתי יד ביד ולא תעזוב לי את היד בשיא בקיץ. אם אני לא עוזבת לך את היד, אל תעזוב גם אתה. כי אני אוהבת אותך, אני רוצה להרגיש את היד שלך כל הזמן, כל הזמן קרוב אלי... ואם אתה יכול, תשאיר את הדלת פתוחה כשאתה מחרבן, כי אני נעלבת שאתה נסגר בפניי. וכשנגור ביחד - ואני מקווה שזה יהיה כמה שיותר מהר, אני רוצה חדר אמבטיה עם שתי אסלות בבקשה. אתה לא צריך להתבייש ממני.

k e r e n m

New member
יקירתי..

לא כולם כאלו,בכל אופן לא הגבר שלי,שמעוניין להקדיש כמה שיותר מזמנו כדי להיות רק איתי.אבל לפעמים כששנינו עסוקים אז זה בהחלט הגיוני שלא נהיה צמודים כ"כ כי לכל אחד מעבר לזוגיות יש גם את העולם שלו אבל השאיפה היא תמיד לביחד שצריך להיות מורגש גם בימים קצת פחות צמודים ...
לגבי שאר הדברים שציינת אי אפשר לאהוב ולחנוק מאהבה כל הזמן,זה לא כ"כ הגיוני התמונה שתיארת,אני אומרת שבזוגיות בריאה חייבים שלכל אחד יהיה את הספייס שלו מדי פעם,אבל כמובן שגם זה לא צריך להיות באופן קיצוני...

חיבוקון

New member
דווקא דברים כאלה מרחיקים אותנו...

מה גברים רוצים? שלא יחנקו אותם...ראבק...גם לשירותים? אין רע באהבה..להפך! אבל כשהיא הופכת לאובססיבית..זה כבר תחילת הסוף.. שיהיו לך חברות..חוגים..תחביבים..ושתאהבי אותו..במקביל..לא רק..

LCA

New member
גם לשירותים את נדחפת?

מה עם קצת פרטיות, קצת ספייס? את חונקת את המסכן! כל אחד צריך את הזמן שלו עם עצמו, עם הספייס שלו והמחשבות שלו...

s h i r k u s h

New member
מבינה אותך אבל גם אותו...

כל אחד זקוק לספייס מסויים וזה גם לא בריא במיוחד לקשר ולכם להיות תקועים אחד ב... של השני. זה שהוא הולך לפעמים לחבר שלו ולא כל יום ישן אצלך זה לא אומר שהוא לא אוהב אותך או משהו כזה.

למעלה