הנוער שולט כן! אבל...
אנחנו אמרנו מהתחלה, שזה פורום אילת, שמפגשים אילתים, מפגיש אנשים שמעניין אותם הנושא של אילת. ואנחנו מייצגים את הנוער באילת. ינם כאן אנשים שלא ממש נכנסים להגדרה של נוער. סיגל היי-טק ממה שהבנתי היא בת 28 קובי לביא- מורה לאנגלית בן 30 פלוס ואני חושב שיש עוד כמה שאני פשוט לא יודע. זהו לא פורום נוער, והוא לא מתיימר להיות אחד כזה. זהו פורום אילת, שיש בו הבה נוער, כי נוער בעיקר גולש. אבל, נכנסים לפה אנשים שהם לא רק נוער. ולדעתי השלילה של הזכות להיות פורום אילת הרשמי בתפוז זו שערוריה. וחוץ מזה, יש כאן גם עיניין של עיקרון, הרדיו, שאמר שלא מפריע לו והוא נהנה מזה שיש פורום מפרט בעובדה שהוא רוצה להיות הפורום הרשמי של אילת, ואנחנו רק לנוער, למרות שהרמה פה יותר גבוהה מהפורום שלהם, כי שם יש רק בוקר טוב... וכל מיני שטויות. פה מדברים על דברים חשובים, על המצב במדינה ובאילת, על עינינים אקטואלים פנימיים וגם חוץ. אז, שלא יבלבלו לי את הב****, הם מקנאים ונקודה. וסטלי יכולה לבוא להגיד כמה שהיא רוצה שאנחנו נוער ובלה בלה... וללמד אותנו לשון כמה שהיא רוצה, זה לא משנה את העובדה שהרדיו מקנא, ורוצה להשתלט, או להרויד מחשיבות הפורום הזה, כי הוא עולה על הפורום של הרדיו. וזה מה שאני הזהרתי מראש !!! מרקו וזהו!!!