מה??? מה קרה שללו את המעמד שלנו?

מה??? מה קרה שללו את המעמד שלנו?

נכנסתי לפורום וגיליתי שאנחנו כבר לא פורום אילת, אלא פורום "נערי חוף אילת"? מה זה??? איציק- הסברים! אני הזהרתי מפני השינויים האלו! מה פשר הדבר הזה?
מרקו וזהו!!!

Starway

New member
הנה זה מתחיל..

צעד ראשון בתחילת הנפילה וההתמוטטות המוחלטת של הפורום האהוב שלנו... איציק אני פונה אליך, אל תתן לנוכלים להרוס את ביתנו הוירטואלי ..(בית האילתים..) שים לב\!!!!

havlaz

New member
הרדיו החליט שהשם

לא "מושך" במיוחד את הנוער לפה. לכן הוא החליט לשנות לשם ש"ימשוך נוער" יש בעולם כוחות עליונים מעלי.. אתם מוזמנים להביע את דעתכם על השם לטוב ולרע, ונראה מה עושים. ואני יעלה את הסוגיה שהרדיו מדבר עליה ואני יציג את דעת הרדיו, אילת הוא "לא מושך" לכן הרדיו רוצה לשנות את השם לשם יותר מושך, עם זיכה לנוער לשנות? (ואם כן למה) להשאיר אילת? תביעו דעה, אני אדאג שאותם אנשים יראו..

הנוער שולט-לא?

אתמול הגענו למסקנה שהנוער שולט. אז הפורום על שמו של הנוער-תגידו תודה. יש לנו פורום משלנו שמיועד לנו. אז די! מה הקטע וקיטורים. אני אובייקטיבית לחלוטין. אני האומנם מהרדיו אבל אני נהנת מהפורום וזה העיקר. אל תסתכלו על חצי הכוס הריקה זה לא טוב. מקווה שתבינו, שירן

הנוער שולט כן! אבל...

אנחנו אמרנו מהתחלה, שזה פורום אילת, שמפגשים אילתים, מפגיש אנשים שמעניין אותם הנושא של אילת. ואנחנו מייצגים את הנוער באילת. ינם כאן אנשים שלא ממש נכנסים להגדרה של נוער. סיגל היי-טק ממה שהבנתי היא בת 28 קובי לביא- מורה לאנגלית בן 30 פלוס ואני חושב שיש עוד כמה שאני פשוט לא יודע. זהו לא פורום נוער, והוא לא מתיימר להיות אחד כזה. זהו פורום אילת, שיש בו הבה נוער, כי נוער בעיקר גולש. אבל, נכנסים לפה אנשים שהם לא רק נוער. ולדעתי השלילה של הזכות להיות פורום אילת הרשמי בתפוז זו שערוריה. וחוץ מזה, יש כאן גם עיניין של עיקרון, הרדיו, שאמר שלא מפריע לו והוא נהנה מזה שיש פורום מפרט בעובדה שהוא רוצה להיות הפורום הרשמי של אילת, ואנחנו רק לנוער, למרות שהרמה פה יותר גבוהה מהפורום שלהם, כי שם יש רק בוקר טוב... וכל מיני שטויות. פה מדברים על דברים חשובים, על המצב במדינה ובאילת, על עינינים אקטואלים פנימיים וגם חוץ. אז, שלא יבלבלו לי את הב****, הם מקנאים ונקודה. וסטלי יכולה לבוא להגיד כמה שהיא רוצה שאנחנו נוער ובלה בלה... וללמד אותנו לשון כמה שהיא רוצה, זה לא משנה את העובדה שהרדיו מקנא, ורוצה להשתלט, או להרויד מחשיבות הפורום הזה, כי הוא עולה על הפורום של הרדיו. וזה מה שאני הזהרתי מראש !!! מרקו וזהו!!!

Starway

New member
מה אתה מקשקש..

קובי רק בן 22... (התחנפות קלה למי שלא הבין...) נ.ב מקווה שאין כאלה... בכל שאר הדברים אתה צודק מרקו!!!!

havlaz

New member
ואת חושבת שאם

מבוגר יכנס לפורום, אז הפורום יאבד משהו?

DreamS_HunteR

New member
אם כבר משנים את השם, למה לשם כזה??

כמו של איזה שם של אוטיסטים.. הייתי אומר שאם כבר נוער, אז "נוער אילת" בלי החוף.. מה אנחנו ? קליפורניה...? (מה קשור אדם - שתוק!)

Starway

New member
או לפחות...

לפחות יכולתם להתייעץ איתנו!!!! הרי עם כל הכבוד אנחנו זה הפורום ויש לנו זכות מלאה בקביעת שמו!!!! דווקא יכל להיות סקר נהדר...

DreamS_HunteR

New member
טחחנות! ענבל אחראית לכך?

דבר זה יישתנה, מייד!! אני אדאג לכך, מי איתי? (בטח אף אחד..חחח, לעשות עצומה?)

Starway

New member
אני מאחורייך!!!!!

יחד, נצעיד את הפורום לעולם טוב יותר!!! עולם דמוקרטי שגם האזרח או המשוטט הקטן יכול להביע את דעתו, ולעשות שונוי!!!!! יחי המהפכה!!!!! או כמו שאומרים החברה בקיבוץ... VIVA LA REVOLOATINA... או משהוא..

DreamS_HunteR

New member
אתה מאחוריי?? סוטה!!!! ../images/Emo9.gif

בצחוק, אם אתה מאחרויי אני לפניך חיחי..סתם..אתה צודק, אסור שייקחו לנו את הפורום!!!

חברה, מה אתם אומרים?

הנה משהו שכתבתי בפורום תוכניות אילת, תראו את ההודעה המקורית, ותראו את המשך השירשור... מה אתם אומרים? זה פחות או יותר, מה שכולם חושבים? * אני חייב לציין שמה שכתוב שם מייצג אך ורק את דעתי. וכוונת המשורר (חח) היא רק לנסות להחזיר את המצב לקדמותו. מרקו וזהו!!!

DreamS_HunteR

New member
אני איתך מרקו, אמרתי את זה

מההתחלה.. ד"א מישהו יודע איך אני משנה את השם שלי בתפוז? תודה!

למעלה