מה? מה?

ד ר 1 ר י

New member
מה? מה?

רוצה לראות סרט, אמרתי סבבה למה לא. הלכנו לבחור(יותר נכון היא בוחרת)מה את רוצה לראות? היא אומרת אמממ.. משו מפחיד, סבבה בחרה סרט. מגיעים אלי מארגן שתיה ועוד משו לנשנש שוכבים במיטה מחובקים ומתחיל הסרט. וואלה סרט סבבה מרתק משו, עובר בערך חצי סרט שנינו מרותקים למסך ופתאום היא אומרת לי " אתה לא מתיחס אלי בכלל", אני באמצע המתח מנסה להבין מה היא רוצה , אנחנו יושבים מחובקים מרותקים לסרט מזת'ומרת לא מתיחס? מה היא רוצה שאני יעשה? אשתף אותה ברגשות שלי או אולי יעשה לה איזה בו
קטן באמצע המתח? מה? מה? תגידו לי מה?

k e r e n m

New member
../images/Emo6.gif נשים לך תבין אותן..

ועכשיו ברצינות, אנחנו אוהבות תשומת לב, ורצוי כל הזמן חחחחחח,גם באמצע כדורגל, או סתם סרט פעולה מפגר, רצוי שתסתובב מדי פעם לעברנו ותגלה גילויי חיבה, כי אח"כ נחשוב, שהסרט או מה שזה לא יהיה, יותר חשוב מאיתנו, אני יודעת אנחנו מסובכות לפעמים, אבל זה מה שהופך את החיים איתנו להרבה יותר מעניינים.

Palm tree

New member
קום לך. עכשיו. לפני שיהיה מאוחר מדי

ותמצא את עצמך נשוי ככה בוקר אחד.

באמת,

לא תמיד אני מבינה את זה אבל מהיכרותי ה'קצרה' עם בנות מיני, לפעמים לא מספיק לחבק. באמצע הן רוצות גם ליטוף, או מישוש קל. אני לא חושבת שזה יסחוט ממך הרבה..

Mr Ka

New member
באמת.... אני לא מבין אותך

לא יכולת לשלוף את הטבעת מהכיס באמצע הסרט ולהציע לה
ממש מוזר אתה
גם כשאני והאקסית היינו רואים סרט, זה לא היה מסתיים בזה שצופים בסרט בלבד. תמיד היו נגיעות קלות, נשיקות, ליטוף השיער ולא רק חיבוק. וזה עוד כשהיא הייתה על ספה אחרת. זהו עולם הנשים ואין מה לעשות. אי אפשר איתן, ובהחלט לא ניתן בלעדיהן. אם תבין אישה, אם תבין איך פועך מוח האישה, הווי אומר שגם אתה.... אישה (ואז זה הופך לאת ולא אתה חחחח). בהצלחה בסרט הבא, ואל תשכח להגיד לנו איך היה.

למעלה