מה מומלץ היום?

קיפי2000

New member
מה מומלץ היום?../images/Emo177.gif

אני כל הזמן משתדל להגדיל את הספרית הDVD שלי בסרטים טובים אבל לא תמיד זה עובד - לפעמים ,למרות בקורת טובה סרט ברמה ,סאונד נמוכה וכו´ הייתי רוצה לבקש את המלצתכם לסרטים שיצוא כבר ב-DVD השנה ושנה שעברה תודה,רוני

קיפי2000

New member
כל סרט ששווה לראות בקולנוע ביתי

מדע בדיוני , אקשן סרטים עם סאונד טוב ,ואפקטים רבים

קיפי2000

New member
כל סרט ששוה לראות בקולנוע ביתי ../images/Emo11.gif

מדע בדיוני , אקשן סרטים עם סאונד טוב ,ואפקטים רבים

רומן ט

New member
עדיין תצטרך לפרט

לדוגמא - 2 סרטים שאני חושב ש"שווה" לראות בקולנוע ביתי הם אודיסאה 2001 ו-Fight Club. פעם באו אלי חברים לראות את 2001 - והתעצבנו: "מה זה הסרט האיטי הזה?"
ולא מזמן מישהו בפורום אודיו בא בתלונות על כך שהוא קנה את Fight Club על סמך ההמלצות שהוא קיבל שם. כך שרק אם תפרט את הסרטים שאתה אוהב - נוכל (אולי) להמליץ לך על משהו.

רומן ט

New member
ננסה לקלוע...

מבחר מתוך מה שיצא באיזור 1 בשנה האחרונה: Black Hawk Down Pearl Harbor Director´s Cut - Vista Series Time Machine Starship Troopers: Special Edition - זה מעין "חצי" SuperBit. אמנם יש Commentaries והאודיו "רק" DD5.1 אבל איכות הוידאו והאודיו שופרה לעומת הגירסה הקודמת (שגם הייתה מצויינת) From Hell - סרט אימה, כך שלא בטוח שזה ה Cup of Tea שלך, אבל איכות וידאו/אודיו מעולה והרבה "אקשן" ויזואלי. Metropolis - סרט אנימציה יפני. מרשים מאוד ויזואלית וה-DTS אגרסיבי ביותר. אה, וגם Crossroads
סתם, בצחוק. למען האמת, החודשים האחרונים היו מעט חלשים בכל הקשור לסרטים עתירי תקציב (תמיד כך בזמן זה של השנה) אבל בחודשים הקרובים יצאו הרבה סרטים שמעניינים את הקהל הרחב: Lord Of The Rings, סרטי טרנטינו, Blade II, מפלצות בע"מ, ספיידרמן, מלחמת הכוכבים (מתקפת המשובטים), טרילוגיית בחזרה לעתיד, ועוד...

Soak

New member
בקרוב יצאו פנינים

מפלצות בע"מ ועידן הקרח הם חובה לכל חובב שרק. ספיידרמן ושר הטבעות הם חובה לכל חובב של שוברי קופות. ובחזרה לעתיד הוא חובה.

Soak

New member
חבל...

קח בחשבון שגירסת איזור 1 מביאה בשלושת הסרטים סצינות מחוקות נוספות על אלה שיהיו בגירסה הבינלאומית (הזהה לאוסטרלית) וכן פסקול הבמאי גם לחלקים 2 ו-3 מה ששוב יהיה חסר בגירסה הבינלאומית. ונזכיר שהפסקול הנ"ל כולל גם את מייקל ג´יי פוקס... ואגב, מהאורח שלנו בגלובוס יונייטד נודע לי כי הגירסה בארץ תופץ בתחילת ספטמבר ותכלול את כל התוספות של הגירסה הבינלאומית וכן תרגום עברי כך שאם לא איזור 1 אז זו הגירסה העדיפה (ךמרות שהיא בטח תהיה יקרה) לטעמי אין בכלל ויכוח! רק איזור 1 (ואמרנו כבר שהמארז שם יהיה הולוגרמי??)

למעלה