מה מומלץ יותר...

אלברוש

New member
מה מומלץ יותר...../images/Emo35.gif

בין הקלאבים של שני קילשונים ובין האתרים עצמם,מה יותר מומלץ לדעתכם לנסיעה עם ילדים: -TIGNES -LES DEUX ALPES -LES ARCS

lior297

New member
..........

הייתי בטין בקלאב מד, בלז ארק - אבל לא קלאב מד ודוז אלפס - לא בדיוק, הייתי באתר קרוב - אלפ דואז, ולא היה שלג אז אין לי חוות דעת. בכל מקרה - טין - לדעתי הכי טוב, הייתי חוזרת לשם שוב בכיף! אבל אני לא סגורה שזה סקי אין סקי אאוט, אולי רק אאוט, אין - ברגל קצת. בכל אופן אם אתה מתכנן על אחד החגים - אני הייתי בחנוכה בטין והיה מפוצץ ישראלים, או שאולי זה בעצם ככה בכל קלאב. לא חשוב לדעתי טין אחלה של קלאב. גם לה פלאן.

אלברוש

New member
הי ליאור../images/Emo179.gif

באלפ דואז גם אני היתי לפני שנתיים כשלא היה שלג,לפחות תותחים עבדו ובסה"כ היה בסדר. בלה-פלאן גם היתי -ב2 קילשונים-בכלל לא התלהבתי בהשוואה לקלאבים אחרים. לא פירטת -איך היה אתר לז ארק?

lior297

New member
חחחח, גם אתה מאלה שנדפקו

בחנוכה לפני שנתיים? איזה קטע... בכל מקרה אלפ דואז אתר מאוד יפה עד כמה שאני זוכרת, הרבה עצים, ולדעתי עכשיו הוא מחובר עם עוד אתרים, לדעתי אפילו עם לא פלאן, אבל לא בטוחה תבדוק את זה, ואז עם הסקיפס ללז ארק אפשר לטייל בעוד מקומות. אני לא הייתי ממש קרובה לקלאב מד, הייתי יותר למטה, אבל סה"כ היה נחמד מאוד. לה פלאן יש 2 קלאב מד, אחד למטה, ואחד ב2100, בקלאב שלמטה הייתי פעמיים, ב2100 פעם אחת, וב2100 היה סבבה, חוץ מעובדה קטנה שצריכים לעלות 15 מטר ברגל למעלה עם הסקי.

skier

New member
אני חושב...../images/Emo132.gif

שהכי כדאי לך בכללי 3 קילשונים זה שרות והנאה רבה מהכל הדרכה יום שלם ואתה לא מבזבז אל יותר ממה שאתה צריך כמו ב 5 קילשונים (אלא אם כן לא מפריע לך להוציא עוד כמה ג'ובות) 2 קילשונים לפי דעתי זה מעט מידיי רק חצי יום הדרכה ופחות טוב כי אם כבר אתה בסקי ועוד בקלאב אז תידאג שתהנה מכל מה שמיסביב... ועכשיו לאתרים לי אישית יש חיבה לאלפ' דו'אז(שכן של דוז' אלפס) שם עיבדתי את בתולי השלג שלי(חוץ מהחרמון כמובן) האתר מדהים מלא במסלולים לכל הרמות ויש המון פעילות אפרה סקי המון חנויות והמון מה לעשות! ובקיצור ההיתי ממליץ ביכלל אל אלפ' דו'אז 3 קילשונים ולא אל דוז' אלפס בעיקר אם האפשרויות הרבות שם לילדים! והכי חשוב שתודיע מה התאריך שאתה רוצה ליסוע....

moshe1959

New member
קלאבים

אלכס שלום להלן הסבר לגבי שלושת הקלאבים לס ארכ , קלאב נחמד מאוד אולם יש ללכת בבקר כ 5 דקות עד לנקודת ההתחלה של הלישה וכנל גם בצהרים . האתר גבוהה ונח מאוד לה דז אלפ , הקלאב נמצא בקצה העיר וממנו יש לעלות מדרגות וכ3 דקות הליכה למעלית - המתחילים מתאמנים באזור העיר ויש לנסוע באוטבוס למרכז למשטחים למתחילים - לדעתי פ\חות נוח . טין , הקלאב נמצא למטה ב 1300 - המתחילים מתאמנים על משטח שנמצא כ 300 מ ר מהקלאב ןלאחר 3 ימים עולים למעלה בכל מקרה החזרה גם היא במעלית למטה ולא בגלישה למתחילים ומשם 300 מר הליכה . שלוש האופציות לא הכי מלהיבות , לדעתי העדיפה היא לס ארכ אולם כך בחשבון שאין שם כפר - הקלאב ב 2000 מר ויש שם 7 בתי מלון ומרכז קטן . מוישה

אלברוש

New member
../images/Emo45.gif

הי מוישה,מה שלומך? ההסבר שלך כרגיל ממצה-אני אשקול את הענין,שלחתי לך מאיל דרך אתר זה-תפתח אותו ואם תוכל-תתקשר אלי. תודה

למעלה