מה מומלץ TE2, TX, TREO650

מה מומלץ TE2, TX, TREO650

וויתרתי על פוקט פיסי שחרשתי על מידע עליהם ברשת ובסוף כנראה אני חוזר לפאלם אחרי כמה שנים בלי בגלל שאני בעל מק ומסתבר שפוקט פיסי אוהב להיות מחובר בחבל הטבור לפיסי עם חלונות למרות שאפשר לסנכרן רשימת פגישות אנשים וכו' אבל אם תרצו להתקין תוכנות אז זה כבר סיפור אחר אז הלכתי לאתר של פאלם וראיתי את שלושת המכשירים שנראים בתקציב שלי פחות או יותר הטריאו יתרונו בטלפון משולב אבל שאר התכונות שלו חלשות ובאותו מחיר אני יכול לקנות את הTX ולהתחבר לאינטרנט דרך הסלולרי שן כחול שלי הTE2 כנראה חוץ ממחיר לא משתלם ה100 דולר פחות מה דעתכם?

federbar

New member
וזו ההזדמנותלומר לך מזל טוב לנישואך

ולגבי שאלתך. אין לי תשובה חד משמעית. אני הייתי מעדיף להישאר עם הT3, אבל עושה הרושם שהוא הולך לו לאט לאט לעבר עולם הנצח בה טמונים יתר הגדג'טים שעבר עליהם זמנם.

federbar

New member
נכון. אני מגיח מדי מספר ימים

להצצה קצרה, וממשיך הלאה. למה? אני לא יודע. ככה זה בחיים.

תודה רבה ../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

האם וכאשר היית מחליף את הT3 לדגם חדש יותר היית לוקח משולב טלפון או פאלם רגיל? אני די נוטה לכיוון הTX שמכיל פיצרים מתקדמים יותר מהאחרים אבל אשמח לדעתכם בנושא

טראו, טראו ורק טראו (כמובן אם יש..)

תקציב לזה.. למה טראו? תמיד מחובר, מקלדת, קטן, פחות מכשיר בכיס? למה בכל זאת טראו? כי במקום שיש לך גישה פשוטה לWIFI (קרי: בית או עבודה) יש לך דרך טובה יותר להתחבר (קרי: המחשב שלך). לצערי - רק כשיהיה לך תוכל באמת להבין למה המכשיר הזה מוכר כ-650,000 יחידות ברבעון... משה

ואיך המסך של הטראו?

ועוד שאלה הבנתי שעדיף כמה שיותר זיכרון פנימי לפאלם כי צריך אותו בשביל התוכנות אם הבנתי נכון גם אם מרחיבים לגיגה שתיים שלוש עדיין את התוכנות אפשר להתקין רק על הזיכרון הפנימי אז הטראו בא רק עם 32 מגה, זה לא מגביל?

המסך הוא 320X320 מדהים! אבל..

קטן יותר מאשר מכשירים עם 320X320 אחרים (כמו TE2) - לעומת זאת הבהירות שלו ועוצמת התאורה האחורית - מן המדהימות! שלא נדבר על הרזולוציה בכזה מסך קטן (פונטים בטראו 650 נראים יותר חלקים מאשר ב-JAM גם ללא Font Smoothing) אתה יכול להתקין הכל על הכרטיס ולהשאיר את הזכרון פנוי לפעילות שלך. אם יניב (הידוע בכינויו יניב79 זנח T3 עבור Treo 650) גם אתה יכול להסתדר עם הזכרון (אתה צריך לראות את כמות האייקונים שיש ליניב בטראו) משה (יניב: מקווה שלא כועס..)

אז אתה טוען שהמגבלה שאמרו לי לא

קיימת? כי אני מכיר מישהי עם לייבדרייב שטוענת שאפשר להתקין את התוכנות רק על הזיכרון וההרדיסק 4 גיגה נשאר רק לתמונות,סרטים,מוזיקה וכו' ואילו אתה טוען שאפשר בשקט להשתמש בזיכרון החיצוני לשימושים אלו ומה זה אומר המסך של הטראו קטן יותר? איך הוא מול פאלם וסלולרי? לא מצאתי מידות להשווה אודה לך אם תביא כאלו תודה

תמיד יש מגבלה..

לדוגמא, בדל שלי (כן, יש לי גם PPC) אי אפשר להתקין iGo ועברית בלבד על 32 מ"ב וגם לצפות שזה יעבוד
בכל מקרה, נראה לי שקצת בלבלו אותך לגבי ה-LD. ישנו מאמר מצוין של עכבר אופטימי לגבי אופן חלוקת הזכרון והארכיטקטורה במכשיר הזה ובאחרים. אבל תעזוב מספרים ונתונים - אם לפחות שני power users מהאתר הזה משתמשים במכשיר ומרוצים ממנו - כנראה שהזכרון מספק... מידות מסך: פאלם "רגיל" המסך שלו הוא כ-3.2" (מרובע) בעוד שלטראו יש כמדומני 2.7". משה

מענדי

New member
בLD אפשר להתקין תוכנות על ההרדיסק

רק שבניגוד לכרטיסי זיכרון שקבצי ההפעלה נמצאים בPALM\Launcher בההרדיסק קבצי ההפעלה נמצאים בApplications מתחת לספריה הראשית ורק כך אפשר לראות אותם בתפריטים

../images/Emo45.gif

נכון מאוד! למעשה אלו בדיוק הסיבות שאני בחרתי דווקא בטריאו על פני מכשירים אחרים.

מסתבר שזה די יקר ../images/Emo4.gif

ראיתי שהמחיר בפאלם זה 299$ אבל אני מסתכל באותיות הקטנות וכתוב שזה רק בתוכנית חדשה בחברות הסלולר שם והמחיר ללא נעול פי שתיים 599$ לצערי אני אצטרך לוותר על התענוג האם הפלאם TX מספק את הסחורה? ומה שכתבתם לגבי הזיכרון והשימושים השונים תקף גם לגביו? תודה חברים

AYELET1

New member
ניהול הזכרון של ה-650 ושל ה-TX

דומים בעקרון. שניהם בעלי מערכת ניהול קבצים NVFS (זה המאמר עליו דיבר משה). מבחינת מסך: הוא פחות טוב מזה של ה-650 מצד שני גם לא קוטל קניןם יתרונו הגדול לעומת 650: הרזולוציה שלו גבוהה יותר (320*480) וגם גדול יותר פיסית לא רק ב50% לעומת הטראו אלא יותר. גדול יותר באופן מוחלט מזה של הטראו. יש בכך יתרונות משמעותיים. למעשה בחרתי את ה-TX ולא את הטראו 650 בגלל גודל המסך. אני מרוצה ממנו מאד. גם עם הטראו וגם עם ה-TX וה-TE2 עליך ללמוד איך לעבוד על מנת שהם כולם לא יקרסו לך. אז... לומדים
אני כאמור נהנית מאד מה-TX.

תודה איילת, וחידוד קטן ברשותך

כתבת : " גם עם הטראו וגם עם ה-TX וה-TE2 עליך ללמוד איך לעבוד על מנת שהם כולם לא יקרסו לך..." קורסים? על שום מה?

AYELET1

New member
על שום זכרון CACHE קטן

(במאמר של העכבר מדובר על ה-CACHE) ישנם פתרונות (והם רשומים במסמכי טיפים שכתבנו) אבל יחד עם זה עדיין יש צורך להתנסות באופן מעשי.

הבנתי, תודה על המאמר

הוא עזר לי להבין את הפאלמים החדשים נראה לי באמת שיתאים לי הTx איך את מתחברת איתו לאינטרנט בדרכים?

AYELET1

New member
WI FI כשיש. אני מצאתי ש-GPRS

דרך BT הרבה יותר בא לידי שימוש. מורידה המון מיילים ככה, קצת מסנג'ר וגלישה לאתרים מסויימים (בעיקר טקסטואליים שאינם פורומים)

../images/Emo41.gifולנושא העברית

אני הולך לקנות את הפאלם TX כנראה בימים הראשונים שאגיע לארה"ב וישארו לי שלושה שבועות להיות שם ולשחק במכשיר אז עדיף שאדע לגבי העברית לפני שאגיע לשם ואתקע בלי עברית אז ; א. מי החברות שמומלצות בקנית עברית לפאלם, מה יתרון כל אחד מהן, או מה הכי עדיף. ב. האם אפשר לרכוש באינטרנט ולהוריד את ההתקנה וזהו? ג. מה עוד צריך לוודע מבחינת עברית? תודה

למעלה