מה מושך אותן?

מה מושך אותן?

שלום ! אני צריך את עזרתכם יש איזה נוסחא או שאני לא מצליח להבין מה מושך נשים? ,או יותר נכון למה הן נמשכות? יש גישה מסויימת או טכניקה שהיא עוזרת להכיר ולמשוך אליך נשים? איזה משחק הם אוהבות? או שפשוט להיות אני תמים שקט וטוב . תודה

ogold1

New member
שלום ליאור

יש 3 מליארד נשים בעולם...
קצת קשה להכליל ולקבוע מה כולן רוצות. נראה שכל אחת מחפשת משהו אחר. יש נשים שמחפשות גבר דומיננטי, אסרטיבי, בעל ביטחון עצמי גבוה ועודף טסטוסטרון.. ויש נשים שנמשכות דוקא לגברים ביישנים, עדיניים, "ילדים טובים"/ חנונים
אך למרות מגוון הטעמים.. על סמך נסיוני, נשים בדרך כלל מעדיפות גבר עצמאי. גם אם הוא "חנון".. גבר שמסוגל להתפרנס בזכות עצמו. גבר שלא תלוי בהוריו. גבר שיודע להעניק אהבה, מילה טובה ופירגון.. אחד שמסוגל להקשיב, להבין ולפנק. אם אתה כזה, אין סיבה שלא תמצא בחורה מתאימה. אך אם אינך יודע איך להתחיל קשר או שיש לך חששות והעדר ביטחון עצמי, זה ניתן לשינוי ואימון. אם יש לך שאלות נוספות, אשמח להשיב. בהצלחה
אורלי.

עד כמה אתה באמת רוצה..

קשר עם אשה. לפעמים, כשמישהו רוצה מאוד, אך לא בטוח - לא בטוח עד כמה הוא מספיק טוב, עד כמה יעריכו אותו, האם הוא לא יאכזב, וכו' וכו'. ע"י המחשבות האלה, האדם בולם אפשרות ליצירת קשר עם אישה. כשתהיה שלם ובטוח עם עצמך, תמצא אישה . ב ה צ ל ח ה

ayala 63

New member
מה מושך אותן?

אכן, לא קיבלנו חוברת הדרכה לא כשהפכנו להורים ובטח לא כשיצאנו לדרכנו במסע לקראת בן זוג, ובכן אין נוסחא, פשוט היה אתה, כשאתה שלם עם עצמך אתה מקרין זאת וזה מה שאתה משדר, כשאתה לא שלם עם עצמך, זה מה שהן תיראנה עליך, נשאלת השאלה האם אתה שלם עם עצמך? [email protected]

תודה

תודה רבה חברים הבנתי שאפשר ללמוד ותמיד יש דרך להשתפר אבל חשוב להיות אתה עצמאי עם ביטחון . לדעת מה אתה רוצה ולהראות שאתה בטוח באמת שלך. תודה ויום טוב לכולם .

תהיה אתה והכל יהיה בסדר. לא צריך שיטות

ולא ספרי הדרכה. אישה זה לא מכשיר שמגיע עם הוראות הפעלה, גם לא גבר. כולנו בני אדם וכולנו פועלים קצת אחרת מהשני. אז מה שאני מציעה זה אל תחפש קיצורי דרך, פשוט תהיה אתה ותראה איך הכל יהיה בסדר.

למעלה