מה מזכיר לכם את אבא?

מה מזכיר לכם את אבא?

מה גורם לחשוב על אבא? ביום חמישי כהרגלי הייתי בהרקדת ריקודי עם ולקראת הסוף כמה מחבריי ניסו לשכנע את המרקיד להשמיע את הריקוד אהבת חיי והתחילו לשיר אותו אבא שלי מאוד אהב את חיים משה, משום מה מכל השירים של חיים משה דווקא השיר הזה מאוד מזכיר לי את אבא שלי, כל פעם שאני שומעת את השיר קצת מתכווץ לי הלב

elior bm

New member
..

אתמול, הייתה לי ישיבה מטעם השנת שירות. במהלך הישיבה עברנו העשרה שבהלכה התקיים דיון לכבוד ימי הזיכרון הקרבים ובאים על מהו בעצם זיכרון מי מעצב לנו את הזיכרון וכד'.. במהלך היחידה הגעתי למסקנה שאני בעצם לא זוכרת את אבא שלי כי זה לא אפשרי..(מי שלא יודע, אז הוא נהרג לפני שנולדתי..) והכל זה בעצם דברים שהכניסו לי לראש. ואז חשבתי, למה זה בכלל חשוב להתעסק בכל הנושא הזה של אבא .. כי הוא הרי לא הכרתי אותו ולא והוא אותי. ואם ניהיה בוטים, אז אין לא שום חלק בחיים שלי...אבל שוב, זה אבא, ולא משנה מה, זאת דמות שצריכה להיות הכי משמעותית בחיים שלי. ואז ניסיתי להבין מאיפה בא בעצם כל העצב הזה, ותחושת הריקנות שבאה כאשר אני שומעת שיר או רואה סרט ש"מזכיר לי אותו.." זה מטריד אותי.. מטריד אותי מאד אפילו. ובעצם, אם לא הייתי יודעת שזה אבא שלי שנהרג אז לפני 20 שנה לפני שנולדתי, לא היה אכפת לי מיזה, כי אני לא זוכרת, לא מכירה.. בעצם "הזיכרון" ממנו זה זיכרון שעוצב לי ע"י אנשים שהכירו אותו ממש, ע"י תמונות וסיפורים..

elior bm

New member
רק עכשיו שמתי לב כמה טעויות

כתיב יש פה.. החלפתי מקלדת וקצת קשה לי להסתדר איתה.. P:

../images/Emo13.gif

אני תמיד חווה קשי הסתגלות בין המקלדת הקטנה בעבודה למקלדת הנוחה בבית (או המקלדת הפצפונה של הפאלם שעדי כ"כ אוהב
)

קשה לי לא "להתעסק" בו

הזכרונות לא משהו למרות שהייתי בת 12, אני זוכרת בעיקר קולות וצלילים, כמה סצינות ותמונות אבל אני מעדיפה שזה יעשה לי משהו מאשר לא
ואני מעדיפה שיר מאשר בית קברות

למעלה