Ccyclist
Well-known member
לא אכניס אוכל למסעדה, רק לבופה בחדר אוכל.
מה לעשות שדגני בוקר ללא גלוטן מאד נדירים במלונות (אני נופש 3-4 פעמים בשנה) ו"לחם" ללא גלוטן מאד דחוס ולא מתאים לימים שמטיילים מהבוקר לערב, והבופה של ארוחת הבוקר חיוני ליום כולו עד לצהריים המאוחרים. על פאטה צמחוני אין מה לדבר.
 
אני בא במנטאליות של לעבוד עם הבופה ולא להיות תלוי רק בו. אין לי כוונה להכתיב להם במדוייק את כל מה שהייתי מעדיף בתחום שהם אינם תמיד מכירים (הם תמיד חושבים שאנחנו אוכלים את ה"לחם" המגעיל הזה) אז אני מביא אי אילו דברים וחסל. באירופה אין בעיה עם זה אבל בארץ יש רעיונות מוזרים המנוגדים לכללי הכשרות.
 
 
מה לעשות שדגני בוקר ללא גלוטן מאד נדירים במלונות (אני נופש 3-4 פעמים בשנה) ו"לחם" ללא גלוטן מאד דחוס ולא מתאים לימים שמטיילים מהבוקר לערב, והבופה של ארוחת הבוקר חיוני ליום כולו עד לצהריים המאוחרים. על פאטה צמחוני אין מה לדבר.
 
אני בא במנטאליות של לעבוד עם הבופה ולא להיות תלוי רק בו. אין לי כוונה להכתיב להם במדוייק את כל מה שהייתי מעדיף בתחום שהם אינם תמיד מכירים (הם תמיד חושבים שאנחנו אוכלים את ה"לחם" המגעיל הזה) אז אני מביא אי אילו דברים וחסל. באירופה אין בעיה עם זה אבל בארץ יש רעיונות מוזרים המנוגדים לכללי הכשרות.