מה מטרתה של תרופה בשם קמומילה

דודהלה

New member
מה מטרתה של תרופה בשם קמומילה

האם מותר להמיס אותה גם בתה לתינוקות? בכלל האם אפשר להמיס תרופה הומיאופטית רק במים או גם במשקאות אחרים?

../images/Emo140.gifשלום דודהלה

מטרתה לעזור לגוף להבריא, כשהיא מתאימה. בדרך כלל היא מתאימה לתינוקות וילדים. היא מתאימה לתקופת בקיעת השיניים כאשר התינוק עצבני, ורוצה רק על הידיים. התמונה היא אקוטית, חום, כאבים חזקים, יתכן איבר דלקתי ( אוזן וכו' ), אודם בלחיים ( המיוחד הוא לחי אחת חיוורת והשניה אדומה ), התנהגות חסרת סבלנות וקפריזית, רגע רוצה את זה ורגע משהו אחר. לא מרוצה משום דבר שמציעים לו. כאשר זוהי התמונה, קמומילה יכולה לעשות פלאים. כאשר זו אינה התמונה היא לא תעשה כלום, או שתגרום לאי נעימות זמנית. כל רמדי הומיאופתית מותר להמיסה בתה אך יש ספק אם תהיה אפקטיבית לאחר מכן. אם ההוראה היא להמיסה עדיף במים בלבד ורצוי פושרים לא מחושמלים - קומקומים, או בר. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

דודהלה

New member
תודה ../images/Emo140.gif אפשר עוד שאלה...

מקווה שהתשובה חיובית!
התרופה עזרה מאוד, אבל מה אם שוב הוא יכנס לאי-שקט? האם אני צריכה בכל פעם להתייעץ עם הרופא או שאני יכולה על דעת עצמי לתת את הטיפול? האם יש מינון מסויים אותו אסור לחרוג? שוב תודה על תשובתך המהירה והעניינית!

מותר כמה שתרצי

אני מציע לך להתקשר עם הומיאופת קלאסי שיוכל ליעץ לכם בעת הצורך. לאחר הפגישה הראשונה איני גובה תשלום נוסף כאשר המעקב הוא טלפוני. היות ואני מכיר את פרטי המקרה ויכול להעריך את המצב על פי מספר שאלות. מאחר ואינך מטופלת שלי, איני יכול להמליץ מכאן לך על שום רמדי. בתשובתי הקודמת לא התכוונתי שמותר לך לקחת את הרמדי. שאלת על קמומילה ועל צורות נטילת רמדי ועניתי, לא המלצתי לך לקחת קמומילה. זה צריך להיות ברור. כן ?. ברכות ושפע מכל טוב אלישוע.

דודהלה

New member
שוב...מודה על תשובתך ../images/Emo24.gif

את התרופה רשם רופא הומיאופת אחר...מכיוון שהוא רשם ונכנסה השבת לא יכולתי לשאול אותו מה ששאלתי כאן בפורום, לרגע לא ראיתי בתשובתך המלצה לקחת את התרופה. אני מקווה שגם אני אוכל לשאול שאלות בעתיד, למרות שאני מטופלת אצל מישהו אחר, לא בגלל שאני פחות סומכת על המישהו האחר , פשוט יותר נוח לי לשאול כאן שאלות תם ולא להטריד בזוטות את המטפל שלי. שוב, תודה רבה ושבוע טוב ובריא לכולנו

למעלה